KitapAğacı.org

KPSS...

Kübra Öztürk

kuboss_ozturk@hotmail.com

KPSS Eğitim Bilimleri, Edebiyat Alan ve GK/GY konu anlatım ve test kitaplarına ihtiyacım var.

YGS Kitap Yardımı...

Cihan Akhan

dunya_fethi_gs@hotmail.com

Hedefim, gazeteci olmak... Ama, özellikle sayısal derslerde büyük eksiğim var. 10’uncu sınıftayım... Açığımı, şimdiden kapatmak istiyorum. YGS kitapları olanlardan destek bekliyorum.

KPSS Eğitim Bilimleri...

Özgür Güner

ozgurguneridil@gmail.com

Eğitim Bilimleri Soru Bankalarına ihtiyacım var.

Köy Okulları İçin Kitap Bağışı...

Oğuz Kaan

oguzk.ongun@gmail.com

Değerli Dostlar Merhabalar. Ordu Üniversitesi öğrencileri olarak, “Bir Kitap, Bir Umut” adıyla bir kitap bağışı kampanyası başlattık. Bu zamana kadar 3 köy okulunda öğrencilere 2500 kitap ulaştırdık. Çoğu kez dışarıdan yardımsever insanların sayesinde, çoğu kez de burslarımızdan ayırdığımız bütçelerle bu kitapları alıp çocuklara götürdük. Şimdi, iki köy okuluna daha kütüphane kurmak için kolları sıvadık. Ama, elimizdeki kitap sayısı şu an için yeterli değil. İlkokul-Ortaokul-Lise seviyesinde romanlara, sınava hazırlık kitaplarına ihtiyacımız var. Bir kitabın, bir insan hayatına etkisini hepimiz biliyoruz. Elinizde olup da bağışlamak istediğiniz kitapları bizlere yollayabilirsiniz. PTT Kargo ile, kitaplarınızı daha hesaplı olarak yollayabilirsiniz.

Kütüphane Projesi...

Tuğçe Doğan

tugce_dogannn@hotmail.com

Diyarbakır İli Lice İlçesinde bir köy okulunda öğrencilerimize kütüphane kurmak istiyoruz. Okulumuzun imkânları kısıtlı... Ortaokul düzeyinde kitaplar arıyoruz. Özellikle 100 Temel Eser vb. kitaplara ihtiyacımız var.

Okul Kütüphanesi Kurmak İstiyoruz!

Ceren Kıdak

Cerenkidak@gmail.com

Merhaba. Ben, Ayvacık Fen Lisesinde okuyorum. Okulumuz yeni bir okul. Bu yüzden bir kütüphaneye sahip değiliz. Öğretmenlerimiz ve biz öğrenciler kendi imkânlarımızla bir kütüphane kuruyoruz; fakat bu yetmiyor. Daha fazla kitaba ihtiyacımız var. Eğer bize yardımda bulunmak isterseniz bana ulaşın lütfen.

Kütüphane Açıyoruz!

Bahar Onur

bahar.on35@hotmail.com

İzmir'in Menemen İlçesinin Haykıran köyünde ilkokulumuza kütüphane açmak istiyoruz. Okul öncesi ve ilokul düzeyinde kitaba çok ihtiyacımız var. Yardımcı olursanız çok seviniriz. Teşekkürler.

Üniversite Hazırlık (YGS) Kitaplarına İhtiyacım Var.

Barış Yazıcı

brsyzc3@gmail.com

Meslek lisesi son sınıfım ve bir ay sonra okul bitecek. Bir yılımı, temelden üniversiteye hazırlanmak için ayıracağım. Henüz alanıma (Sayısal-Sözel) karar vermedim. Eğer elinizde bana uygun ve kullanmadığınız üniversite hazırlık kitaplarınız var ise sizden rica ederim. Saygılarımla.

Her Çocuğun Bir Kitabı Olsun!

Murat Işık

muratisikcog@gmail.com

Bitlis'in Güroymak İlçesi Günkırı Beldesi Ortaokulunda sosyal bilgiler öğretmeniyim. Sınıfımda 26 öğrencim var. Elinizde bulunan Dünya Klasikleri ya da 100 Temel Esere ait roman ve hikayelerden bağışlamak isteyen olursa çok bahtiyar kalırım. Bütün hayırsever dostlara sonsuz teşekkürler.

Kitap İhtiyacı...

Murat Karataş

murat18181@gmail.com

Merhaba. Staj yaptığım ortaokulun kütüphanesi için bazı kitaplara ihtiyacım var. Liste uzun olduğu için, ihtiyaç duyulan kitapları mail yoluyla bildirebilirim.

YGS-LYS (Sözel) Kitap İhtiyacı...

İbrahim Argın

ibrahimargin09@gmail.com

Oğlum için Kitap...

Yasemin Aldemir

yaseminaldemir@hotmail.com

Oğlum için, 10 yaş üstüne hitap eden çocuk kitaplarına ihtiyaç duyuyorum. Elinde olup vermek isteyen olursa lütfen bana ulaşsın.

Kovancılar'da Acil Kitap İhtiyacı...

Halit Çavuş

halitcavus@hotmail.com

Elazığ İlinin Kovancılar İlçesi Hacı Ahmet Özbağı Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Okulumuz bir köy okulu ve veli profilimiz gelir seviyesi düşük olan ailelerden oluşmaktadır. Okulumuzda kendi imkânlarımızla modern bir kütüphane olarak tasarladık. Ancak ciddi anlamda kitap eksiğimiz var. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacımız var. Bize kitap yardımında bulunabilirseniz çok mutlu oluruz.

Güncel Kitap Yardımı Talebi...

Abdullah Telli

abdullahtelli0560@hotmail.com

Tokat-Erbaa Merkez Anadolu Lisesine, ilçemiz hayırseverleri ve veliler tarafından yeni bir kütüphane yaptırıldı. Okulumuzun maddî durumu zayıf olduğu için, kütüphanemizde bulunan kitap sayısı yetersiz. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim görmeleri için, gönüllülerin yapacağı yardımlara ihtiyacımız var.

Köy Okullarına Bir Dünya Gönder.

Ayşe Nur Eroğlu

aysnrerglu@outlook.com

Adana-Sarıçam İlçesi, Cihadiye Ortaokulu öğrencilerinin sizlerden gelecek yeni kitaplarla yeni dünyalara kapı açmaya ihtiyaçları var. Ne yazık ki kütüphanemiz oldukça yetersiz. 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf düzeylerini hedefler nitelikte kaynak kitap ve roman desteğinde bulunmanız bizleri çok memnun eder. Şimdiden teşekkür ederim. :)

Lise Düzeyi Kitap...

Ceren Dündar

omerozyerkutuphane@gmail.com

Merhaba. Biz, Muğla-Fethiye'nin ismini her alanda başarıyla duyurmuş lisesi olan Ömer Özyer Anadolu Lisesi, Genç Kalemler Kulübü kurucu öğrencileriyiz. Okul kütüphanemizi büyütmek ve daha uygun hale getirmek istiyoruz. Bunun için her türlü kitap yardımlarınızı bekliyoruz.

Roman İhtiyacı...

Burcu Erbay

burcuerbay0123@gmail.com

Kişisel kütüphanem için; roman, öykü, şiir vb. kitap ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Sosyal Sorumluluk Değil, Toplumsal Zorunluluk!

Ceren Deregözü

cerendrgz@gmail.com

İstanbul Ticaret Üniversitesi Üretim Araştırmaları Kulübü olarak; “Sosyal sorumluluk değil, toplumsal zorunluluk” sloganıyla yola çıktığımız “Düş Kütüphaneleri” projesini gerçekleştirmekteyiz. Bizlerin bu projedeki amacı, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde kütüphanesi olmayan ya da yetersiz olan okulları tespit edip onlara yeni bir kütüphane bağışlamaktır. Geçtiğimiz yıllarda Konya'da 1, Mardin'de 2, Amasya, Diyarbakır ve Tekirdağ’da 3’er Muş ve Trabzon'da 5 tane olmak üzere Türkiye genelinde 22 Düş Kütüphanesi açtık. Bu yıl ise bu projemize Ordu'da devam ediyoruz. 2017 Nisan ayında 7 kütüphane açmayı planladığımız bu okullara sadece kitap bağışında bulunmuyoruz. Rafından bilgisayarına, perdesinden boyasına ve kitaplarına kadar her şeyi hayal ortaklarımız sayesinde karşılıyoruz. Sizlerden; ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinde okuma ve ders kitabı beklemekteyiz. Hayallerimizi gerçekleştirmek için hayal ortağımız olmanızı istiyoruz...

YGS Kitapları İhtiyacı...

Aslı Altınkaynak

gulumsun68@hotmail.com

11’inci sınıf öğrencisiyim. YGS'ye hazırlanıyorum. YGS kitaplarına ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkürler.

Köy Okulumuza Kütüphane Kuruyoruz.

Esma Çiğdem Çavuş

cavusesmacigdem@gmail.com

Merhaba. Okulumuz, Kayseri İline bağlı Pınarbaşı İlçesinin Yukarı Borandere Köyünde ortaokul olarak eğitim-öğretim yapmaktadır. Okulumuzda, 150 öğrenci eğitim-öğretim görmektedir. Okulumuzda kurulması planlanan kütüphane için kitaba ihtiyaç duyulmaktadır. Okulumuzun ihtiyaç duyduğu kitap miktarı yaklaşık 500 adettir. Öncelikle ihtiyaç duyulan kitap türleri: Ortaokul seviyesine uygun; hikaye, roman, şiir kitaplarından oluşan ve edebiyatımızda önemli yere sahip eserler... Okulumuzun ihtiyacının karşılanmasında desteğinizi talep ediyoruz.

Acil Kitap İhtiyacı...

Tevhide Akdemir

sweetcurse887@gmail.com

Merhaba. Kağızman’ın bir köy okulundaki öğrancilerimizin, ortaokul düzeyinde okuma kitabına ihtiyacı var. Bu konuda bize yardımcı olursanız seviniriz.

Okulumuzun Kütüphanesi Var; ama Hiç Kitabımız Yok!

Mehmet Ali Kamçı

kamcimehmetali@gmail.com

Okulumuz, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında yeni binasında eğitim hayatına başladı. 260 öğrencisi ve 15 öğretmeniyle taşımalı bir ilkokuluz. Okulumuzun kütüphanesi var ama hiç kitabımız yok. 5-11 yaş çocuklarına uygun; hikâye, roman, boyama kitabı, tarih ve coğrafya atlası, çocuk dergileri, 100 Temel Eser vb. kitaplara ihtiyacımız var. Öğrencilerimiz adına şimdiden teşekkür ediyoruz.

Adres: 15 Temmuz Şehitleri İlkokulu, Şeyh Şerafettin Mahallesi, Lise Caddesi, No: 28, Kocaköy/Diyarbakır.

Yüksekokulumuzda Kitaplık Oluşturuyoruz.

Ali Özcan

aliduranpx@gmail.com

Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzda bir kitaplık oluşturmayı planlıyoruz. Bunun için çok fazla kitaba ihtiyacımız var. Gerekli olanlar:
- Sağlık ile ilgili kitaplar,
- Dünya Klasikleri,
- Romanlar,
- Şiir kitapları,
- Kişisel gelişim kitapları.
Kitap yardımında bulunmak isteyenler mesaj atarlarsa çok seviniriz.