KitapAğacı.org

Türkçemize Destek

Ahmet Dağhan

daghan69@hotmail.com

Okulumuzda Suriyeli öğrenciler eğitim görmektedir ve öğrencilerimiz okuma yazmaya yeni başladılar. Okulumuz öğrencileri için kütüphane ve kitaplık oluşturmak istiyoruz, bu yüzden 2,3 ve 4. sınıf seviyelerine uygun kitaplara ihtiyacımız var. Destek ve yardımlarınızı bekliyoruz, şimdiden teşekkür ederiz.

Sakarya Adapazarı
Karaman Geçici Eğitim Merkezi
AHMET DAĞHAN
TÜRKÇE ÖĞRETMENİ/ÖĞRETİCİSİ
TEL: 0530 960 18 17

Sınıf Kitaplığı

Ahmet Akpınar

ahmetakpinar11@outlook.com

Bitlis Ahlat Ertuğrulgazi Ortaokulu’nda sınıf kitaplıkları oluşturmaya çalışıyoruz. Kitap desteğinizi bekliyoruz. Teşekkür ederim.

Kitap ve Materyal Yardımı

Emel Taşcı

emeltasc.46@gmail.com

Kahramanmaraş’ta bir köy okulundayım. Okulumuzda okuma kitabı yok, öğrencilerimiz kitap alamıyorlar. 9-14 yaş arası okuma kitaplarına,ders içi materyallere ve LGS ye hazırlık kitaplarına ihtiyacımız var.Okulumuzda Fen Lisesine yerleşebilecek başarılı öğrencilerimiz var.Yardımcı olursanız çok seviniriz.

Lütfen Sesimize Kulak Verin!

Emirhan Taş

kodxkkdd@gmail.com

Lütfen sesimize kulak verin! Okulumuzda kitap sevdalısı öğrencilerimiz için kütüphane kuruyoruz ve desteğinizi bekliyoruz. Bir kitap da sizden olsun.

05349177600
Öğrenci Meclis Başkanı Emirhan Taş

TYT ve AYT için

Ezgi Özyurt

rainbluexxx@gmail.com

Merhaba TYT ve AYT için konu anlatımlı ve test kitaplarına ihtiyacım var. Elinizde olanları paylaşırsanız sevinirim.

Okul Kütüphanemiz İçin Kitap Talebi

Hasan Arslan

hasanarslan2163@gmail.com

Okul kütüphanemiz için hikaye ve romanlara ihtiyacımız var. Desteğinizi bekliyoruz.

Kitap İhtiyacı

Taylan Özbek

Taylanozi@gmail.com

Okulumuza yeni bir kütüphane oluşturduk, ancak ne yazık ki ortaokul düzeyindeki çocuklarımız için yeterli okuma kitabı yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Çocuk Gelişim Kitabı

Suna Baran

Uysalsuna170@gmail.com

Çocuk gelişimi ile ilgili kitaplara ihtiyacım var. Kitap yardımı yapmak isteyen olursa e-posta adresimden bana ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimin Kitaplara İhtiyacı Var!

Rıdvan Oral

ridvan_oral@hotmail.com

Bir köy okulunda görev yapmaktayım, Türkçe öğretmeniyim. Görev yaptığım okuldaki öğrencilerin en büyük sorunları okuduklarını anlayamamalarıdır. Bu sorunun giderilmesi için öğrencilerimizin okuma kitaplarına ihtiyacı var. Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Yardımda bulunacak herkese şimdiden teşekkür ederim.

Yardımlarınızı Bekliyoruz

Berivan Dinler

bdinler04@gmail.com

Merhabalar ben Türkçe 4. Sınıf öğrencisiyim. Staj yaptığım okulda kütüphane yok ve öğrenciler bu konuda ciddi sıkıntılar yaşıyor. Yardımcı olursanız çok seviniriz

KİTAP TALEBİ

Taybet Tekin

tybtozalp@gmail.com

122 taşımalı öğrenci olmak üzere okulumuzda 265 kayıtlı öğrenci bulunmaktadır. Okulda kütüphane oluşturmak için alan bulunmakla birlikte yeterli sayıda kitap bulunmamaktadır. Kütüphanemizin açılıp öğrencilere hizmet verebilmesi için ağırlıklı olarak hikaye,roman tarzı okuma kitaplarına ihtiyacımız vardır. Okulumuz ortaokul olduğu için 10-15 yaş aralığındaki öğrencilerimize uygun kitaplar talep etmekteyiz. Gönüllü arkadaşlarımızın desteğini bekliyorum.

TÜRKÇE KPSS/ GY-GK

Şirin Şahin

dirilis10712@hotmail.com

Merhabalar. KPSS’ye hazırlanmaktayım. Özellikle Türkçe ÖABT ve diğer KPSS kitaplarına ihtiyacım var. Yardımcı olmak istiyenlere şimdiden teşekkürler.

Yardım Edin Kütüphanemiz Hayata Geçsin!

Aslı K.

a85k35@hotmail.com

Rafları boş bir kütüphanemiz var. İlkokul 4. sınıf seviyesine kadar her türlü anı,hikaye,roman,test kitabı vb kitaplara ihtiyacımız var. Yardımlarınızla kütüphanemiz işlevsel hale gelecektir. Şimdiden teşekkürler.

Köy Okullarına Yardım

Erdal Kayran

E.kayran@hotmail.com

Merhaba. Yoksul köy okullarına yardım toplamaktayız. Siz de bize yardım edebilir misiniz? Özellikle okulun bir odasını kütüphane yapmak istiyoruz. Şu anda elimizde 20 tane yardım bekleyen köy bulunmakta.

Malzeme listesi:
- 1-8’inci sınıflar için hikâye ve romanlar (7-14 yaş aralığı),
- Kitapları koyabileceğimiz kitaplık,
- Kırtasiye malzemesi (silgi, defter, boyama vb. kalemler),
- Spor malzemeleri (Ayakkabı, eşofman, 6-14 yaş aralığı),
- Bakım-onarım malzemeleri,
- Müzik aletleri ve malzemeleri,
- Zekâ oyunları,
- Fotokopi makinası,
- Temizlik malzemeleri,
- Anaokulu için gerekli malzemeler (sandalye, masa, boya, boyama kitapları, dolap, oyuncak).

Adres: Kooperatif Mah., M. Çalapkulu Cad., No:2, Siirt.
05303144187
Erdal Kayran
Saygılarımla
Instagram: kitapyardimprojesi56

Okul Kitaplığı İçin

Davut Çidam

S-davut47@hotmail.com

Merhaba, okul kitaplığı oluşturmak için her türlü kitaba ihtiyacımız var. Destek olursanız bizi ve öğrencilerimizi sevindirmiş olursunuz.
Adres: Mardin Artuklu Yeniyol Ebulula İlkokulu

Köy Okulumuz İçin Kitaplara İhtiyacımız Var

Oğuz YÜCETÜRK

yuceturkoguz@gmail.com

Oluşturmaya çalıştığımız okul kütüphanemiz için ağırlıklı olarak hikaye, roman tarzı okuma kitaplarına ihtiyacımız vardır. Okulumuz ortaokul olduğu için 10-15 yaş aralığı öğrencilerimize uygun kitaplar talep etmekteyiz Teşekkür ederim.

Okuma ve KPSS Kitapları

Tuğçe Genç

Tugcegao2018@gmail.com

İlkokul düzeyinde çocuk kitaplarına, roman ve KPSS kitaplarına ihtiyacım var.

Kütüphanemiz İçin Kitap Bekliyoruz.

Yeşim Us

yesim.sl@hotmail.com

Kütüphanemiz var ama kitaplıklarımızın içi boş. Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz için dünya ve Türk klasiklerine ihtiyacımız var. Elinizin altında kenarda köşede kalan, çocukların yararlanabileceğini düşündüğünüz her türlü dergi, ansiklopedi, roman ve hikaye kitaplarınızı bekliyoruz.

Kütüphanemize Destek Olur Musunuz?

Adnan Koç

eylemkoc15@hotmail.com

Burdur Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi kütüphanesi için lise düzeyinde roman, anı ve şiir kitapları istiyoruz.Eğer yardımcı olursanız öğrencilerim ve ben çok mutlu oluruz.Şimdiden teşekkürler.

Kütüphane Kurmak İçin

Sercan ŞİMŞEK

serkansimsek27@hotmail.com

Merhabalar Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde bulunan Aktoprak Anadolu Lisesi adlı köy okulunda görev yapmakta olan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Okulumuz köy okulu olduğundan dolayı taşımalı servis ile ulaşımını sağlayan öğrencilerimiz bulunmaktadır. Bu sene okulumuza kütüphane kurmayı planlıyoruz fakat imkanlarımız çok kısıtlı ve burada okuyan öğrencilerimizin Türkçelerini geliştirmeleri adına kitaba ihtiyaçları bir hayli fazladır. Kitaba ulaşma konusunda şehir merkezlerinde okuyan öğrenciler kadar şanslı değiller. Bizler okul öğretmenleri olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz fakat yetersiz kalıyor. Geleceğe dair memleketimiz için umut vaad eden öğrencilerimiz var ve bu öğrencilerimizin ellerinden tutarken sizlerden de yardım bekliyoruz. Okulumuza kurmaya çalıştığımız kütüphaneye sizlerden lise düzeyinde (kütüphane araç gereçleri, roman,hikaye,deneme, dergi, kırtasiye malzemeleri vb.) bağışta bulunmanızı rica ediyoruz. Eğitimin yatırım işi olduğu bilinciyle yardım ellerinizi okulumuza da uzatacağınızdan hiçbir şüphemiz yoktur. Hoşça kalın.

Sercan ŞİMŞEK
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni

Aktoprak Anadolu Lisesi 
Adres: Kirazlı Bahçe Mahallesi Atatürk caddesi no:2 Aktoprak Anadolu Lisesi Gaziantep/ Şehit Kamil

Öğrencilerimin Umudu Olur Musunuz?

Pelin Özkan

plnozknnnpelin@gmail.com

Kütüphanemiz için lise düzeyi kitaplara ve TYT-AYT kitaplarına ihtiyacımız var. Bize bu konuda yardımcı olup umudumuz olursanız çok seviniriz.