KitapAğacı.org

Öğrenmek İçin Okumak İstiyorum

Ahu AYDIN

sahraaydin77@gmail.com

Lise romanları,deneme tarzı kitaplara gereksinimim var. Bulunduğumuz yerin koşullarıyla okuyacak kitap bile bulamıyorum.


Yoksul Köy Okuluna Kitap ve Kırtasiye Yardımı

Gonca Yenisoy

gnc_ynsy@hotmail.com

Merhaba. Şanlıurfa'da görev yapan bir Türkçe öğretmeniyim. Okulumuz yeni açılmış olup kütüphanemizde hiç kitap bulunmamaktadır. Öğrencilerimizin maddi durumları kötü ve kitap alma imkanları yok. Çocuklarımızın kitap okuyabilmeleri için yardımınıza ihtiyacımız var. Okulumuz ortaokul düzeyinde olup yaklaşık dokuz yüz öğrenciden oluşmaktadır. Ansiklopedi, yüz temel eser, hikaye, roman gibi türlerde kitaplara ihtiyacımız var. Özelikle raf eksiğimiz var ve bütçemizde yeterli değil, bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Adres:Cumhuriyet Mahallesi Hanok Caddesi No:75 Şanlıurfa/Viranşehir
Okulun Adı:Prof.Dr.Fuat Sezgin Ortaokulu




Roman,Şiir Kitapları ve Dergi İhtiyacı

Fatma ZEHİR

fatmazehir2105@gmail.com

Okulumuz için lise düzeyinde kitap yardımı talebinde bulunmuştuk. Yardımcı olup kitap gönderenler oldu. Fakat elimizdeki lise seviyesinde okutulacak kitap sayısı hala yetersiz. Özellikle de okul kantininde okuma köşesi yapmak istiyoruz ve dergilere ihtiyacımız var. Yardımcı olabilecek birileri olursa çok seviniriz.

İngilizce Hikaye Kitapları

İrem Karabıçak

iremkarabicak@gmail.com

3. ve 4. sınıflara uygun, basit İngilizce masal kitaplarına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Okul Kitaplığı Kitap İhtiyacı

Meltem DURMAZ

meltemozandurmaz@gmail.com

Edirne'nin İpsala ilçesinde bir lisede öğretmenim. Çocuklara kitap okumayı sevdirmek amacıyla okul kitaplığı oluşturmak istiyoruz. Ortaokul ve lise aynı binada olduğumuz için ortak kullanım alanı olacak. Desteklerinizi bekliyoruz.

Şehit Kütüphanesi

Ahmet Selim Pozan

selimpozan42@gmail.com

Şehit Kütüphanesi olarak Şehit Öğretmen Şenay Aybüke YALÇIN adına Şehit Kütüphanesi oluşturuyoruz ve ciddi anlamda kitap eksiğimiz var. İlkokul ve ortaokul düzeyine uygun her kitaba ihtiyacımız var. Bu konuda destek olursanız seviniriz. Proje ile ilgili yasal izinler alındı ve diğer detaylar mail yoluyla iletilecektir.

Saygılarımla
Şehit Kütüphanesi Proje Kordinatörü Ahmet Selim POZAN

Kütüphanemize

Fatma Demirtaş

mgfatmademirtas68@hotmail.com

Okul kütüphanemiz için ilk ve ortaokul seviyesine uygun okuma kitaplarına ihtiyacımız var.

Okulumuza Okuma Kitabı Desteği

Fatih Akburç

fatihkaanakburc@gmail.com

Okulumuz için fazla sayıda kitaba ihtiyacımız var, fakat lütfen ansiklopedi değil de okunacak kitaplar olsun. Bağışlayacak olanlar benimle iletişime geçebilir.

Okul Kütüphanesi Kuruyoruz

Emrullah Yılmaz

emrullahhyilmazz@gmail.com

Ben okulumuzun müdür yardımcısıyım. Okulumuzun atıl durumda bulunan kütüphanesini yeniden canlandırmak ve öğrencilerime okuma alışkanlığı kazandırarak okumayı sevdirmek istiyorum. Bunun için okulumuzun kütüphanesinin yenilenmesine ve kitap açısından donatılmasına ihtiyaç var. Sizlerden bize destek olmanızı bekler ve maddi, manevi her tür desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

Lisemize Kitap İstiyorum

Fatma Topuz

fatos33_spmz@hotmail.com

Lise düzeyinde roman, şiir, hikaye, deneme ve test kitaplarına ihtiyacım var.

Kitap Yardımı

Zehra Oran

elcinoran50@gmail.com

Okulumuz, Ressam Şevket Dağ İlköğretim Okulu, İstanbul Esenler’de bulunmaktadır. Kütüphanemiz yok ve 1,2,3 ve 4. sınıf düzeyinde kitaplara ihtiyacımız var. Bununla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

Türk ve Dünya Klasikleri, Yerli-Yabancı Romanlar, Kişisel Gelişim Kitapları

Kübra Öztürk

kuboss_ozturk@hotmail.com

Merhabalar,
Yerli ve yabancı klasiklere, romanlara, kişisel gelişim ve felsefe kitaplarına ihtiyacım var.

Okulumuzun Kitap İhtiyacı Var

Ahmet ÇİÇEK

ahmetcbtr@gmail.com

Okulumuzda yeni açılan kütüphane için kitap ihtiyacımız var. Bağışta bulunmak isteyen olursa email yoluyla iletişime geçerse sevinirim.

Kitap Kampanyamız

İrem Gürbüz

Gurbuzirem4279@gmail.com

İyi günler,
Biz Kırşehir ili Çiçekdağı ilçesinde bulunan Şehit Ahmet Taş Anadolu Lisesi 9/B sınıfı öğrencileriyiz. Okulumuz öğrencileri kitap okumayı çok seviyor fakat kütüphanemiz yeterli değil, bu yüzden bir proje başlattık. Bu projenin amacı okul kütüphanemizi zenginleştirmek. Fakat okulumuz kırsal bölgede ve öğrencilerimizin maddi durumu kısıtlı olduğunduğundan kampanyamıza destek vermenizi rica ediyoruz. Umudumuz kitap okuma oranını artırmak ve öğrencilerin kitap ihtiyacını biraz olsun azaltmak. Kampanyamıza olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

Kütüphane Kuruyoruz

Metin Katan

Mkatan12@gmail.com

Van/Özalp Aşağı Balçıklı İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapıyorum. Okulumuzun fiziki koşulları çok kötü. Çok fazla kitap ve kitaplık ihtiyacımız var. 3 ve 4. sınıflara uygun okuma kitapları, yardımcı kaynak desteği bekliyoruz.

Şanlıurfa Akçakale'deki Okul Kütüphanemize Kitap Yardımı

Tuğba Ernur

tugbaernur@hotmail.com

Akçakale’de görev yaptığım köy okulumuzun kütüphanesi için ortaokul seviyesine uygun kitaplara ihtiyacımız var. Eski,yeni her türlü hikaye, roman, şiir kitabı kabulümüzdür. Öğrencilerimizin daha iyi eğitim alması ve okumalarının gelişmesi için desteklerinizi bekliyoruz. Şimdiden teşekkür ederiz.

Kütüphanemize Kitap

İsmail Yaylagül

yaylagulismail@hotmail.com

300 civarında öğrencim var. Kütüphanemiz var ama kitabımız yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Gümüşkaya Ortaokulu Gümüşkaya Köyü Merkez/Adıyaman

Kütüphanemiz ve 8. Sınıflarımız İçin

Berfin BEYOĞLU

berfinacr@hotmail.com

Okulumuz Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bulunmaktadır. Okulumuzun ilkokul ve ortaokul olmak üzere 1235 öğrencisi mevcutludur. Okul kütüphanesindeki kitaplarımız yıpranmış ve yetersiz olup kütüphanemize her seviyeden hikaye kitapları ve özellikle 8.sınıf (toplam 140 öğrenci) öğrencileri için soru bankası yardımlarınızı bekliyoruz.

1. Sınıftaki Minik Kalplere

Burcu Altundağ

altundagburcu20@gmail.com

Yeni okumayı ve yazmayı öğrenmiş minik kalplerimizin okumalarını geliştirmeleri,okumayı daha çok sevmeleri için 1.sınıf düzeyine uygun
okuma kitaplarına ihtiyacımız var. Bize yardımcı olmak isteyen var mı?

Okulumuza Kitap Desteği

Pınar Kılıç

pinar.klic@gmail.com

Merhabalar,
5,6,7 ve 8. sınıflara uygun matematik test kitaplarına,
matematik soru bankalarına, matematik konu anlatımlı kitaplarına ve kütüphanemiz için romanlara hikayelere ihtiyacımız var.

Öğrencilerimize Yardım

Hasret ÇULFACI

hasretculfaci155@hotmail.com

Diyarbakir Lice’de bir köy okulunda görev yapıyorum. 12-15 yaş grubu ortaokul öğrencilerimizin okuma kitapları yok denecek kadar az. Okulumuzun okuma kitaplarına ihtiyaçları var. Desteklerinizi bekliyoruz.

Kitaplarınıza Talibiz

Kenan Kara

kenan.kara5552@gmail.com

Merhaba,
UMADER ( Uluslararası Mazlumların Derneği) olarak ihtiyaç sahibi ailelerimize kıyafet ve erzak yardımı yapıyor, çocukların gelişimi ve başarılı olması için uygun kitapları hediye ediyoruz. Bu nedenle siz değerli gönüllü kardeşlerimizin kitaplarına talibiz. Yerimiz İstanbul Bahçelievlerde yakın semtlerde olanlardan kendi imkanlarımızla gelip alabiliriz. Şimdiden teşekkür ederiz.

Her Öğrenciye Bir Kitap

Oğuz KOCAGÖZ

oguzaskankocagoz@gmail.com

Merhabalar. Ben bir devlet okulunda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapıyorum. Okulumuz il merkezinde olmasına rağmen bir kütüphanemiz mevcut değil. Okulumuz göç alan bir mahallede olduğu için öğrenci sayımız fazla. Bu gibi yardımlarda okulumuz il merkezinde olduğu için talebimiz geri çevriliyor. Öğrencilerimiz için sizden kitap talep ediyoruz. Roman, hikaye, şiir, masal türlerinde kitaplara ihtiyacımız var.

Fevzi Çakmak Mahallesi
Kanuni Sultan Süleyman Ortaokulu
Yunus Emre Manisa

Telefon: 05533677289

Van Köy Okulları

Van Şair ve Yazarlar Birliği

Scakir1993@hotmail.com

Her tarz her tür kitaplar kabulümüzdür. Van kitap fuarında stant kurup, sizin bağışladığınız kitapları belli bir miktara satıp elde ettiğimiz nakit para ile köy okullarına bot desteği sağlayacağız.

Kavalcık Ertuğrul Gazi İlkokulu/Ortaokulu

Gülbahar Altunlu

gulbaharaltunlu@gmail.com

Çocuk kitaplarına ihtiyacım var.

TYT-AYT Kitapları Arıyorum

İbrahim Çakır

cinaredu@gmail.com

Hukuk için yeniden hazırlanıyorum. TYT ve AYT kitaplarına ihtiyacım var. Mümkünse elinizde kalan boş kitapları ve denemeleri gönderebilir misiniz?

Not: Kargoyu ben karşılayacağım.

Ortaokul Hikaye ve Romanları

Gül Damla Öncül

dmloncul@gmail.com

Okulumuzda kütüphanemiz bulunmakta ama kitap sayısı bakımından yetersiziz. Öğrencilerimizin kitap okumasına katkıda bulunmak isterseniz kitap bağışlarınızı bekliyoruz. Ortaokul 5,6,7 ve 8. sınıfların seviyesine uygun kitaplara ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyoruz.

KPSS GY-GK Soru Bankası

Esra Şeref

esraseref14@gmail.com

KPSS GY-GK soru bankasına ihtiyacım var.

Okulumuzda Kitaba İhtiyacımız Var

Hanife Mermer

hnf852@gmail.com

Afyon'da bir köy okulunda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapıyorum. Okulumuzda 5,6,7 ve 8. sınıf seviyesinde okuma kitabına ihtiyacımız var.
Okulda bulunan kitaplar sayıca hem yetersiz hem de çocukların ilgilerini karşılamakta da yetersiz ve fazlasıyla yıpranmış. Yardım etmek isteyen olursa şimdiden çok teşekkür ederim.

Şeker Portakalı ve Öğretmen Olmak

Ceren Dikmen

dikmencerenn@gmail.com

Merhabalar arkadaşlar elinde Şeker Portakalı ve Öğretmen Olmak kitapları varsa bana gönderebilir mi? Şimdiden çok teşekkür ederim. Ben de sizler gibi okuduğum kitapları bağışta bulunuyorum veya sevdiklerime hediye ediyorum. Instagramdan göndermek isteyen varsa yazabilir mi? @cerendkmnnnn

Kitap Desteği

Şeyma CENGİZ ISLAK

seymaeslemela@hotmail.com

Merhabalar,
Hikaye, roman vb. türlerde ortaokul seviyesine uygun okuma kitaplarına ihtiyacım var.

Okuma Kitabı İhtiyacı

Fatma Özdemir

brckss777@gmail.com

İyi günler Şırnak Cizre'nin Gürsu köyünde görev yapmaktayım. Ortaokul (5,6,7,8. sınıf) düzeyine uygun okuma kitaplarına ihtiyacımız var. İlgilenen kişiler olursa çok mutlu oluruz, şimdiden teşekkürler.

Ortaokul Öğrencilerimin Test Kitabı ve Roman, Hikaye İhtiyacı

Özlem Başar

siranozlem89@hotmail.com

Çalıştığım okulda özellikle yardıma ihtiyacı olan öğrenciler için 5,6,7 ve 8. sınıf düzeyinde test kitabı, okul kütüphanemiz için de yaşlarına uygun hikaye ve roman türünde kitaplara ihtiyacımız var.

İlkokul Kütüphanesine Kitap Yardımı

Selma Dalbastı

selmadalbasti@gmail.com

Bolu'da bir ilkokula kütüphane yaptırıyoruz; inşaat ve tefrişat işi bitti fakat raflarımızı dolduracak kitaplara ihtiyacımız var. 6-10 yaş arasına uygun kitap desteğinizi bekliyoruz.

Kütüphanemize Yapacağınız Bir Kitap Yardımı Bile Bizim İçin Çok Şey İfade Eder

Abdurrazzak Eroğlu

abdurrazzakeroglu47@gmail.com

Merhabalar,
Lise kütüphanesine uygun roman, hikaye, şiir kitaplarına ihtiyacımız var.

Her Kitap Yarınlara Umut Olsun

Yahya DAŞDEMİR

y.dasdemir77@gmail.com

Çaldıran Kaymakamlığı bünyesinde, Çaldıran İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü ve Çaldıran Tapu Müdürlüğü katkılarıyla ilçemiz Zülfübulak köyünde bulunan Şehit Mehmet Can Sevim İlkokulu ve Ortaokulu Kütüphanesini kurmak için kitap toplama kampanyası başlatılmıştır. Kitap yardımlarınızı Çaldıran İlçe Halk Kütüphanesi veya Çaldıran Tapu Müdürlüğü’ne PTT Kargo aracılığıyla ulaştırabilirsiniz.

Kitap İhtiyacı

Fatma Gün

gunfatmabelinay@gmail.com

Merhabalar,
Dünya ve Türk klasikleri, polisiye, güncel kitaplara ihtiyacım var.

Her Sınıfa Bir Kitap Okuma Köşesi

Nursel Kanık

nursel_745@hotmail.com

Merhabalar ben Şanlıurfa Halfeti ilçesinde bir köy okulunda görev yapıyorum. 3.sınıfı öğrencilerim için sınıfımda bir kitap okuma köşesi yapmak istiyorum ama yeterli imkanımız yok maalesef. Bu konuda ve zeka oyunları konusunda yardımcı olabilirseniz çok mutlu oluruz.

Okuma Kitaplarına ve 8. Sınıflar için Kaynak Kitaba İhtiyacımız Var

Seher Geldi

sehergeldi35@gmail.com

Öğrencilerimin okuma kitaplarına ihtiyacı var. 8. Sınıf öğrencilerimin de kaynak kitaplara, test kitaplarına ihtiyacı var.Yardımcı olabilecekler benimle iletişime geçerlerse çok sevinirim. Öğrencilerim adına şimdiden teşekkür ederim.

İlkokul Yardım Talebi

Zelal KURTBOĞAN

zelalkurtbogan@gmail.com

Merhabalar, ben Diyarbakır’ın Dicle ilçesinin Değirmenli köyünde sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Köyümüz özel güvenlik bölgesi olması sebebiyle öğrencilerimiz çoğu ihtiyacını karşılayamamakta. Bu ihtiyaçlarının başında da okuma kitapları geliyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Öğrencilerimiz 6-14 yaş aralığındadır. Şimdiden teşekkürler. Sevgiler.

KPSS Sınıf Öğretmenliği ÖABT, GK-GY, Eğitim Bilimleri TYT AYT(Sayısal)

Ebrar TAŞ

Ebrar.t5823@gmail.com

Sınıf Öğretmenliği ÖABT, GK-GY, Eğitim Bilimleri ve TYT-AYT kitapları, denemeleri, ders notlarına ihtiyacım var. Sivas merkezden elden teslim alabileceğim birileri vardır umarım.

Çocuklarımız Yardımlarınızı Bekliyor

Nihal Borhan

nihal.coban95@gmail.com

Okulumuza kütüphane kurmak istiyoruz. Roman, hikaye, dergi, tiyatro ve şiir türlerinde kitaplara ihtiyacımız var. Çocuklarımız kitaplarınızı bekliyor. Şimdiden teşekkür ederiz.

Kitap İhtiyacı

Funda Gönültaş

gonultas_63@hotmail.com

8-15 yaş arası okuma kitaplarına ihtiyacımız bulunmaktadır.
Mersin Erdemli Sorgun İlkokulu

Elazığ Akçakiraz Yüzbaşı İlkokulu/Ortaokulu

Oğuz İSEN

ogusen23@hotmail.com

200 öğrencisi olan belde okulumuzun kütüphanesi hayırseverler tarafından dolap ve masalar yaptırıldı. Şimdi dolapları kitaplarla doldurmamız ve öğrencilerimizle buluşturmamızın zamanı. İlkokul ve ortaokul öğrenci seviyelerine uygun kitap bağışlarınızı bekliyoruz, şimdiden bağışta bulunan kardeşlerimize teşekkür ederiz.
Elazığ Akçakiraz Yüzbaşı İlkokulu/Ortaokulu
Elazığ Akçakiraz Beldesi

TYT-AYT(sözel)

Ahu Bayram

ahubayram29@gmail.com

TYT-AYT(sözel) sınavlarına uygun test ve konu anlatımlı kitaplara ihtiyacım var.

Okul Öncesi Eğitime Destek

Çiğdem Fatma Değirmenci

cigdemdeg@gmail.com

5 ve 6 yaşa uygun resimli öykü kitaplarına ihtiyacım var.

Bir Kitap, Bir Hayat

Suat Akbaş

suatakbas0392@gmail.com

Merhaba, ben Vanın sınır köyünde öğretmenlik yapıyorum. Okulumuzun ortaokul düzeyinde hikaye, roman vb. okuma kitaplarına ihtiyacı var. Yardımlarınızı bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Yardımlarınızı Bekliyoruz

Emre Aksoy

e.aksoy0403@gmail.com

Merhabalar. Patnos Adnan Menderes MTAL'de Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Okulumuzun önceki yıllarda kurulmuş bir kütüphanesi var ancak kütüphanede kitap yok denecek kadar az. Duyarlı vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz.

Okul Kütüphanemiz İçin

Ayşe GEVRAN

ayseegevran.123@gmail.com

Okul kütüphanemiz için roman, hikaye, şiir türünde kitaplara ihtiyacımız var.

Okuldaki Sınıf Kitaplıklarımıza Kitap Bağışlarınızı Bekliyoruz

Berna Bağcıoğlu Acet

curlyb90@hotmail.com

Okulumuzdaki sınıf kitaplıkları nitelikli kitaplar açısından oldukça yetersiz. Özellikle 8.sınıfların seviyelerine uygun, ilgilerini çekecek tarzda kitaplara ihtiyaç duyulmaktadır. Okumayı seven ancak maddi yetersizlikten dolayı kitap satın alamayan bu öğrencilerimize kitap bağışlarınızı bekliyoruz. İlginize şimdiden teşekkür ederiz.

Sevgiyle Kurduğumuz Kütüphanemize

Tuğba Yalçınkaya

tubayalcinkaya94@icloud.com

Bitlis/Merkeze bağlı bir köyde sınıf öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Okulumuza bir kütüphane kurmak için kolları sıvadık. İlkokul ve anaokul düzeyinde kitaplara ihtiyacımız var. 5-10 yaş aralığında her konu ve alanda kitap desteklerinizi bekliyoruz. Sevgiyle kalın.

Öğrencilerimizin Kitap İhtiyacı

Mehmet YORĞUN

mehmetyorgun66@hotmail.com

Merhaba, ben Şırnak/Cizre Ahmed-i Hani Ortaokulu Türkçe öğretmeni Mehmet YORĞUN. Okulumuz kütüphanesi öğrencilerimizin kitap ihtiyacını karşılayamaz halde olduğu için sizlerden kitap isteğinde bulunuyorum. İhtiyacımız olan kitaplar şunlardır: Dünya edebiyatı klasikleri, Türk edebiyatı klasikleri, 5.sınıflar için çocuk kitabı setleri. Bunun dışında başta roman ve hikaye olmak üzere birçok kitaba ihtiyacımız vardır.

Şehit Kütüphanesi Projesi

Başak DÖNGEL

dongelbasak@gmail.com

Ortaokul seviyesine uygun çok az kitabımız var. Roman,hikaye vb. türde kitaplarla ihtiyacımız var.

Çocuklarımıza Aydınlık Bir Dünya Oluşturmaya Bir Adım

Demet BİROL

demetduran@live.de

Giresun, Espiye Hasan Ali Yücel Ortaokuluna bu sene tayin oldum. Okulun İngilizce öğretmeniyim. Okulumuzda fiziksel olarak kütüphane olabilecek bir alanımız var ama kitabımız yok. Kütüphane kurup çocuklarımıza aydınlık bir dünya oluşturmaya yardım edecek ortaokul seviyesine uygun her türlü kitap yardımınız bizi çok mutlu edecektir.

Kitap Okuma Alışkanlığı Kazandırmak İstiyoruz

Diyaeddin GÜL

diyaeddin56@gmail.com

Çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. İlkokul seviyesinde hikaye kitaplarına ihtiyacımız var. Katkıda bulunursanız sevinirim.

Öğrencilerim İçin

Mustafa Karadağ

mustafa.karadag6333@hotmail.com

Şanlıurfada Zeliha Ramazan Alpan Ortaokulunda öğretmen olarak görev yapmaktayım. Öğrencilerim için roman, hikaye türlerinde kitaplara ihtiyacım var. Desteklerinizi bekliyoruz.

Kargın Şehit Cumali Çağlar İlkokulu için Kitap Toplama Kampanyası

Şevval Sucu

sucu.hs@gmail.com

Aksaray Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü öğrencileri olarak, Aksaray ilinin bir ilçesinde olan Kargın Şehit Cumali Çağlar İlkokulu için kütüphane oluşturma kampanyası düzenliyoruz. Ortaokul ağırlıklı olmak üzere ilkokul ve ortaokul okuma kitapları topluyoruz. Aydınlık Gelecekler İçin Bir Kitap da Sizden Olsun.

Anatomi

Elif Peynir

peynir6@gmail.com

Netter veya Sobotto anatomi atlasına ihtiyacım var. Uygun fiyata verecek olan varsa iletişime geçebilir mi?

Lisemize Kitap Bağışı

Osman KAYA

osman52k@hotmail.com

Gülyalı Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Okulumuz kütüphanesi için lise düzeyine uygun roman, öykü, şiir, kişisel gelişim, üniversiteye hazırlık ve Atatürk kitapları bağışı talep etmekteyiz.
İlgi ve katkılarınızı bekleriz.

Okulumuza Kitap Bağışı Bekliyorum

Özlem ŞENAL

ozlem_senal@outlook.com

Merhabalar. Ben Sarıkamış'a bağlı bir köy okulunda (lise) tarih öğretmeliği yapmaktayım. Okulumuz kitapları oldukça eski ve yıpranmış durumda. Her türden kitaplarınıza ihtiyacımız var. Kitap bağışlamak isterseniz lütfen iletişime geçin. İlgi ve alakanız için şimdiden çok teşekkürler.

İngilizce Kitap İhtiyacı

Yasemin Döner

yasminerdemirr@gmail.com

İngilizce ders kitaplarına, kaynak test kitaplarına ve hikayelere ihtiyacımız var.

Bizim İçin Küçük Öğrencilerim İçin Büyük Hayalimize

Tuğba Yalçınkaya

tubayalcinkaya94@icloud.com

Görev yaptığım köy okulunda küçük de olsa bir kütüphane hayalimiz var. Her ayrıntısıyla ayrı ayrı ilgilenip biran önce kütüphanemizi kurmak istiyoruz. Kütüphanemizde 1,2,3 ve 4. sınıf öğrencileri için Türk ve dünya klasikleri, hikaye kitapları, bilim kitapları gibi çeşitli kitapların olması tek isteğimiz..

8.Sınıf Test Kitaplarına İhtiyacımız Var

Sevilay Yukarıkır

sevilay_ykrkr_18@hotmail.com

Doğubayazıt Hüsnü M.Özyeğin Ortaokulunda görev yapıyorum. Malesef ailelerin durumları kötü ve kitap alamıyorlar. Bu yüzden 8.sınıf tüm derslerden test kitaplarına ihtiyacımız var.Öğrenci sayımız 100. Yardımlarınızı bekliyorum.

Lisemizin Kitaba İhtiyacı Var

Lütfi Kaytancı

lkproductions@hotmail.com

Merhaba, okul kütüphanemizde çok eski kitaplar var o yüzden yenilemek istiyoruz. İhtiyacımız; 100 Temel Eser başta olmak üzere roman, kişisel gelişim kitapları (Ahmet Şerif İzgören, Doğan Cüceloğlu, Üstün Dökmen gibi), Edebiyat, Felsefe, Psikoloji, Tarih, Bilim, Sanat alanlarında dergi ve kitaplar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Lütfi KAYTANCI - Felsefe Öğretmeni
Tel: 0543 4308311
Tuzgölü Anadolu Lisesi
Şereflikoçhisar / Ankara
Okul Telefon: 0312 687 17 95

Okul Kütüphanesine Kitap Yardımı

Hamit Ege

hamit-ege@hotmail.com

Ansiklopedi (spor, bilim, sanat, kültür, edebi, tarih vb.), Türk ve yabancı yazarların romanları ve hikayeleri, TYT-AYT ile ilgili kaynaklara ihtiyacımız var.

Itri Güzel Sanatlar Lisesi Kitap talebi

Mustafa Emre Özgen

ozgenemre10@gmail.com

Lise düzeyine uygun her türlü kitaba ihtiyacımız var. Kurumumuz yeni açıldı ve kütüphanemiz bomboş. Yardımlarınızı bekliyoruz.

Çocuk, KPSS, Roman

Fatma Genç

sun72708@gmail.com

KPSS, roman ve çocuk kitaplarına ihtiyacım var.

Çocuklarımız İçin Yardımınıza İhtiyacımız Var

İsmail Yanık

yanksmail5@gmail.com

1-4. sınıflar için hikaye kitaplarına ihtiyacımız var. Okulumuz köy okulu ve imkansızlıklardan dolayı çocuklarımız için yardımınıza ihtiyacımız var

Lise Kütüphanemiz

Seçil MERT

secilkardesgiden@hotmail.com

Batıkent’te bulunan okul kütüphanemize lise düzeyinde roman, hikaye, anı vb.türde kitap bağışlarınızı bekliyoruz.

Öğrenmeye Aç Olan Öğrencilerime

Sevda Dilan Saruhan

dilanggg@hotmail.com

Iğdır'a bağlı Karakuyu köyünde görev yapmaktayım. Okul kütüphanesinde hiç kitap yok. Öğrencilerimizse imkansızlıklar içinde öğrenmeye açtır. Ortaokul düzeyinde bir kütüphaneye koyulabilecek her türde kitaba ihtiyacımız var. Şöyleki öğrencilerin çoğu ansiklopedinin ne olduğunu bilmiyor.

Özel Eğitim Okulunda Özel Bir Kütüphane

Aytaç SELET

aytacsrgn@gmail.com

Eskişehirde özel eğitim ilkokulu ve ortaokulunda görev yapmaktayım. Bir velimizin resimlendirdiği ve donattığı bir sınıf kütüphane haline getirilme aşamasında, ben de kitap konusunda elimi taşın altına koymak istedim. Bir önceki ilanımda köyde kurduğumuz kütüphane için çok güzel geri dönüşler almıştım. Bu sefer de öyle olacağını umarak bu ilanı vermek istedim. İlkokul ve ortaokul düzeyinde kitaplara ihtiyacımız var. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederiz.

Liseye Kitap Bağışı

Selma Polat

cihan_pt@hotmail.com

Sayın Kitapağacı bağışçıları,
Ben Kalaba Lisesi edebiyat öğretmeniyim. Okulumuz kütüphanesini zenginleştirmek ve öğrencilerin hizmetine sunmak istiyorum. Maddi olarak kitap satın alacak durumumuz yok.
Kitap bağışında bulunmak isteyenler iletişime geçerse çok seviniriz.

Selma Polat
Keçiören/Ankara Kalaba Lisesi

Amasya Taşova Uluköydeki Köy Okulumuz için Kitap Desteği Gerekiyor

Cemre Oğuz

cem.oguz93@hotmail.com

Yapacağımız okuma yarışması projesi için aşağıdaki kitaplardan belirtilen sayıda gerekiyor.

36 adet Arkadaşıma Veda
36 Adet Küçük Prens
36 Adet Şeker Portakalı
36 Adet Hayvan Çiftliği
36 Adet Fareler ve İnsanlar
36 Adet Siyah Lale
36 Adet Beyaz Gemi
36 Adet Katip Bartleby
36 Adet Simyacı
36 Adet Yaşlı Adam ve Deniz
36 Adet Çalıkuşu

Okulumuza Kütüphane Kurmak İstiyoruz

Canan ABEŞ

cananabess@gmail.com

Dezavantajlı bir bölgede bulunan okulumuz için 10-15 yaş çocukların okuyabileceği düzeyde hikaye kitapları ve romanlara ihtiyacımız var.

Yoksul Köy Okulu Öğrencilerine Kitap Yardımı

Nusret Pala

nusret3050@hotmail.com

Okulda kütüphanemiz olmadığıdan, 5-10 yaş arası öğrenciler için masal, hikaye, öğrenciyi geliştirecek kitaplara ihtiyacımız var

Yardımlarınıza İhtiyacımız Var

Ceylan Taşdemir

ctasdemir13@gmail.com

Merhabalar, ben Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir kenarda kalmış, maddi durumu yeterli olmayan ve 1. sınıftan 8.sınıfa kadar toplamda 550 öğrencinin okuduğu bir okulda idareciyim. Okulumuza kütüphane açmayı düşündük ama ne yazık ki kütüphanemize koyacak hikaye ve romanlarımız yok. Sizlerin yardımlarıyla kütüphanemizi kurup öğrencilerimize faydalı olmak istiyorum. 6 ile 14 yaş arası hikaye ve romanlara, kırtasiye malzemelerine ihtiyacımız var. Bu konuda yardımcı olursanız çok seviniriz.

Esentepe Mahallesi Okul Yolu Sokak Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu Tatvan/BİTLİS
İletişime geçmek isteyenler için Tel:05415187392
Ceylan Taşdemir

Okuyan Nesiller Yetiştirelim!

Selcen Kurt

elifsalihevrenkurt@gmail.com

Diyarbakır’ın Lice ilçesi Ahmet Toprak Lisesi olarak yeni oluşturacağımız okul kütüphanemize lise seviyesinde roman, hikaye vb. türlerde kitap ihtiyacımız var. Bu yöredeki öğrencilerimizin kitaplarla ufuklarının genişlemesini ve bu küçük yerde kendilerine kocaman bir dünya oluşturmasını istiyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz.
Teşekkürler.

Kitaplarınıza Talibiz

Perihan ÜZÜMLÜ

Perihanuzmlu@gmail.com

Merhabalar, taşımalı bir köy okuluyuz. Okulumuz yeni açıldı. Pek çok eksiğimiz var. Çocuklarımız için okul kütüphanesi oluşturmak istiyoruz. Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz. Kitaplarınıza talibiz.
Şanlıurfa/Suruç/Yanaloba İlk-Ortaokulu

Köy Okuluna Kütüphane Kuruyoruz

Fahrettin Yağmur

Fahrettinygmr@hotmail.com

Milli Eğitime bağlı bir köy okulunda kütüphane kurmak istiyoruz. Kurabilmemiz için kitaplara ihtiyacımız var. Duyarlılığınız için şimdiden teşekkür ederim.

Adres: Atayolu köyü İlköğretim okulu Diyafin/Ağrı

Okuma Kitabı İhtiyacı

Burcu SAYGIN

burcugezgin@gmail.com

Okulumuz tek katlı ve ekonomik durumu olmayan öğrencilerin bulunduğu bir okul. Okulumuzda çok sayıda kitap eksiğimiz bulunmakta. 8-15 yaş aralığının okuyabileceği kitaplara ihtiyacımız var.

Iğdır Yunus Emre Ortaokulu
İletişim Tel:05068072803

KPSS

Esma Kaya

esmakaya955@hotmail.com

KPSS’ye hazırlanıyorum ve eğitim bilimleri ya da gk/gy soru bankasına ihtiyacım var.

Çocuklarımızın Gülüşü için

Ali ERGEN

aliergen45@gmail.com

Okulumuz yeni açılmıştır ve elimizde hiç kitap bulunmamaktadır. 1-8. sınıflar arası her türden kitaba ihtiyacımız vardır. Yardımlarınızı bekliyoruz. Çocukların gülüşü için, onlara umut ışığı olmanız dileğiyle.

KPSS

Sıdıka Nur Yılmaz

Nur_ylmaz_147@gmail.com

KPSS kitaplarına ihtiyacım var.

Çocuk,KPSS,Roman

Tuğçe Genç

tugcegao2018@gmail.com

Çocuk kitaplarına, KPSS kitaplarına ve romanlara ihtiyacım var.

Yeni Bir Kütüphane İçin Kitap Bağışı

Menekşe ÇAVUŞLAR

meneksecavuslar@gmail.com

Merhaba,
Çalıştığım Bağyurdu Anadolu Lisesi'ne yeni bir kütüphane kuruyoruz. Lakin çok az sayıda kitabımız bulunmaktadır. Bu konuda sizlerden yardım talep ediyorum. Okuma kitapları (dünya klasikleri,Türk klasikleri, güncel kitaplar, bilim kurgu, macera, gezi, polisiye, kişisel gelişim vb.) , 9,10,11 ve 12 .sınıf konu anlatım ve soru bankaları , TYT ve AYT kitaplarına ihtiyacımız bulunmaktadır. Öğrencilerimizin eldeki imkanlardan daha fazla yararlanması, iyi bir geleceğe hazırlanması için tüm kitap, dergi, sesli kitap, CD vb. bağışlara açığız. Bu konuda yardımcı olmak isteyen tüm bağışçılarımız e-mail adresi ile iletişime geçebilirler. Şimdiden başta öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Üniversite Hazırlık Kitaplarına İhtiyacımız Var

Yalçın Şahin

yalcinsahiin@gmail.com

Sağlık bakanlığında çalışmakta olan sosyal hizmet uzmanıyım. Kurumumuza müracaat eden bir engelli arkadaşımız üniversiteye hazırlanmakta ve psikoloji okumak istemekte. Engeli durumunda aileye çok fazla yük olmakta kitap istekleri. Geçen yıllardan kalma temiz kitaplarınız varsa yararlanmak isteriz. Teşekkür ederiz.

KPSS 2020

Meltem Aşan

meltemaa2@gmail.com

21 yaşındayım KPSS 2020 sınavına hazırlanıyorum. KPSS kitaplarına ihtiyacım var ve elinizde fazladan ya da kullanmadığınız kitaplarınız varsa bu kitaplara ihtiyacım olduğunu duyurmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Üniversite Öğrencisine Yardım

Ayşegül Gündoğdu

duffybuggs@gmail.com

Merhaba,
Celal Bayar Üniversitesi öğrencisiyim ve bazı almam gereken kitaplarım var,maddi sorunlardan alamıyorum. Kitap Üretim Yönetimi-Heizer Render Türkçe çeviri. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Öğrencilerim Kitap Kurdu

Saniye AKGÜL ARSLAN

sonyyy34@hotmail.com

Kütüphanemiz için 14-18 yaş aralığına uygun roman tarzı kitaplara ihtiyacımız var.

Köy Okuluna Kitap Yardımı

Çağrı Köksal

kksal71@gmail.com

5-15 yaş aralığına uygun hikaye, roman kitaplarına ihtiyacımız var. Kitaplığımızdaki kitaplar yeterli değil ve yardımlarınızı bekliyorum.

Öğrencilerimle Oluşturduğumuz Kütüphane İçin

Hatice Kahveci

haticekahveci16@hotmail.com

Gümüşhane Kürtün ilçesinde yatılı bir okulda görev yapmaktayım. 5-6-7-8. sınıf öğrencileriyle oluşturduğumuz kütüphane için hikaye kitabı, roman ve test kitaplarına ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyoruz.


Okul Öncesi Etkinlik ve Hikaye Kitapları

Fatma Yılmaz Teker

fatmayilmaz630.fy@gmail.com

Merhaba bir köy okulunda anasınıfı öğretmeniyim. Anasınıfına uygun hikaye, boyama ve etkinlik kitaplarına (çizgi çalışmaları vb.) ihtiyacımız var.
Şimdiden teşekkürler.



Ortaokulun Kitap İhtiyacı

Eser Genç

g.esergenc@gmail.com

Merhaba Gaziantep Nizip Aşağı Çardak ortaokulunda kitap ihtiyacımız var. Roman, hikaye, masal, ansiklopedi türlerindeki kitaplara ve test kitapları vb. kaynaklara konusunda yardımlarınızı bekliyoruz.

Öğrencilerimizin Kitaplara İhtiyacı Var

Seher Geldi

sehergeldi35@gmail.com

Ortaokul öğrencilerimin 5,6,7 ve 8. sınıf yaş aralığına uygun hikaye kitaplarına ihtiyacı var. Kitaplarınızı bizimle paylaşabilir misiniz?

Kitaba İhtiyacımız Var

Kayhan Ataş

kayhanatas@gmail.com

Merhabalar,
İlkokul ve ortaokul seviyelerine uygun,
7-15 yaş arası, öykü, hikaye, ansiklopedi, roman türlerinde kitaplara ihtiyacımız var.

Karanlığa Bir Işık Da Sen Yak(Yakacık İlk-Ortaokulu)

Muhittin Karakuş

tolga274003@hotmail.com

Okulumuzda 200 öğrenci bulunmaktadır. Roman ,hikaye vb. okuma kitaplarına ihtiyacımız vardır. Sizlerin vereceği destekle çocuklarımız kitapsız kalmayacaktır.
Yakacık İlkokulu ve Ortaokulu Cizre/Şırnak

Karanlığa Bir Işık Da Sen Yak!

Zeynel Abidin ALPTEKİN

kilavuzoo@outlook.com

Hikaye, roman, öykü, ansiklopedi, ciltli kaynak eserler, ortaokul derslerine yardımcı kaynak kitap, soru bankası, test ve deneme sınavlarına ihtiyacım var.

Sınıf Kitaplığı için Kitap Talebi

Hasan Arslan

hasanarslan2163@gmail.com

Merhabalar
Bu sene öğrencilerim 3. Sınıf oldu. Ama maalesef 3. Sınıf seviyesinde hikaye kitaplarımız çok az. 3. Sınıf seviyesine uygun hikaye kitaplarına ihtiyacımız var.

TYT

Çağla Yüksel

Caglayuksek2016@gmail.com

TYT’ye uygun matematik, türkçe, kimya, coğrafya ,tarih gibi derslerde kaynaklara ihtiyacım var.

Kitap Bağış Kampanyası

Taylan KAYA

tylnkaya@gmail.com

Merhaba aydınlık ülkemin güzel insanları,

Elazığ 'daki yeni açılan kadın cezaevinin kütüphanesinin oluşturulması için kitap bağış kampanyası başlattım ve roman; psikoloji,edebiyat, kişisel gelişim türlerinde kitaplara ihtiyacımız var.

"Aydınlık bir Türkiye için okumak ve üretmek zorundayız.”

Atatürk

Desteklerinizi bekliyorum.
Saygılarımla.
Umutla kalınız.

ADRES:
Taylan KAYA
Sosyal Hizmet Uzmanı
Elazığ T Tipi Cezaevi Müdürlüğü
Tel: 0535 939 45 85
Not: PTT kargoyla indirimli geliyor.

Bağışlayacağınız Kitaplara Talibiz

Soner Kandemir

Sonerkandemir@msn.com

Eski veya yeni, ortaokul ve lise öğrencilerinin okuyabileceği; edebiyat, tarih veya herhangi bir bilim dalı araştırmasına sahip olan eserlerinizi, okullarımıza yollamak için biraz yardım bekliyoruz.
Kargo bedelini düşünmenize de gerek yok.

Anatomi

Elif Peynir

peynir6@gmail.com

Netter, Sobotto, Prometheus kitaplarından birine ihtiyacım var.

Erken Yaşta Kitapla Tanışsınlar

Ebru Aktaş

ebru_unal81@hotmail.com

Van Edremit ilçesinde Karanfil Anaokulunda görev yapıyorum. Kısıtlı imkanlara sahip bir çevrede kendi kendine yetmeye çalışan bir anaokuluyuz. Okulumuzda ciddi anlamda kitap eksiğimiz var. 4-6 yaş arasına uygun kitapların olduğu bir kütüphane oluşturmak istiyorum. Yardım ederseniz çok mutlu oluruz.

Desteklerinizi Bekliyoruz

Hülya Çavdar

Emrullahcvdr@gmail.com

Merhaba Şırnak Silopi’de yeni açılan okulumuzda kütüphanemiz var ama maalesef kitabımız yok. Roman, hikaye, şiir türü kitaplara ihtiyacımız var. Yardım etmek isteyen kişilere şimdiden teşekkür ediyorum, desteklerinizi bekliyorum.

İlk ve Ortaokul Öğrencilerimiz İçin

Oğuz İsen

ogusen23@hotmail.com

İlk ve ortaokul öğrencilerimiz için okulumuza kitap bağışlanmasını istiyorum.
Elâzığ Akçakiraz Yüzbaşı Ortaokulu