KitapAğacı.org

TYT ve AYT

Dilek Sökmen

dileksokmen79@gmail.com

Merhaba ben 12. sınıf öğrencisiyim ve üniversiteye hazırlanıyorum. TYT ve AYT için birçok kitap eksiğim var ve maddi durumum alabilmek için iyi değil. Eğer elinizde üniversite sınavına yönelik kitaplar varsa ve verebilirseniz çok sevinirim.

Homodeus

Zeynep Kabaklı

zeynepkabakli@hotmail.com

Homodeus kitabını arıyorum, bağışlamak isteyen varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum.

İlkokul ve Ortaokul Öğrencilerimize...

Numan Çelik

numancelik38@gmail.com

Şanlıurfa Bozova ilçesi Ürünlü köyünde görev yapıyorum. Okulumuz kütüphanesinde kullanmak üzere ilkokul ve ortaokul seviyesinde çeşitli türlerde kitaplara ihtiyacımız vardır. Şimdiden öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. Hayırlı günler.

İsmil Cumhuriyet Ortaokulu Kitap Kurtları Kitap Arıyor...

Mustafa Bayar

ismilcumhuriyeto@gmail.com

Merhabaalr,
Ortaokul düzeyinde milli ve manevi değerleri anlatan hikaye ve romanlara ihtiyacımız var.

Kütüphanemiz ve Öğrencilerimize Yardım...

Nihat Akkaya

akkayanihat1@gmail.com

Sınava hazırlanan öğrencilerimiz için test kitaplarına ve kütüphanemiz için okuma kitaplarına ihtiyacımız var.

Kütüphanemiz..

Başak Karaoğlan

basak.palmiye@mynet.com

Merhabalar,
Ben köyde görev yapmakta olan bir öğretmenim. Okulumuza kütüphane kuruyorum, ilk ve ortaokul öğrencilerimize uygun kitaplara ihtiyacımız var. Eğer ilgilenirseniz bizi çok mutlu edersiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Geleceğimiz İçin...

Mesut Aydın

mesutaydin049@gmail.com

Ben Afyonkarahisar İlinde ikamet etmekteyim. Burada Yüksek Lisans tahsilinde bulundum. Şimdi ise bazı araştırmalar yapıp doktora programına hazırlanmaktayım. Ayrıca oturduğum mahallede bazı öğrencilerle her pazar toplanıp bilimsel meseleler hakkında konuşmaktayız. Hem araştırmalar yapmak için hem de gençlere faydalı olabilmek için bazı kitaplar satın almam gerekiyor. Ama maddi durumum çok iyi olmadığı için bu kitapları satın alamamaktayım. Eğer mümkünse bir kütüphane oluşturmam için kargo ücreti tarafıma ait olmak kaydıyla kitap talep etmekteyim. Hatta, deforme olmuş, eskimiş, kitapları da tamir eder bundan istifade ederiz. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Özel Çocuklarımıza Kütüphane Oluşturmak İstiyoruz..

Durusıla Kahraman

Durusilakahraman@outlook.com

Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezimize çocuklarımızın kendi seviyelerine uygun her çeşit kitabın bulunduğu, özellikle öğrenme güçlüğü ve otizmli öğrencilerimizin gelişimlerine büyük katkı sağlayacak bir kütüphane oluşturmak istiyoruz. Desteğinizi bekliyoruz.

Aydınlık Bir Gelecek İçin...

SONGÜL AĞAÇ

sngagc09@gamail.com

Beşeylül İlokulu olarak gelecek nesillere daha aaydın bir gelecek bırakmak için kütüphanemize bir ışık da siz olun! Bu destek öğrencilerimize bir ömür yol haritası olacaktır. 1,2,3,4. sınıflara uygun hikaye, roman, masal tarzı kitaplarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.
Adres: Beşeylül Mahallesi Molla Kahveler Sokak No:75 Sulatnhisar/Aydın
Telefon: 02563512767
SONGÜL AĞAÇ 05467816230

Okul Öncesi Kurumları İçin Yardım Talebi

Burak Kartaloğlu

burakkartaloglu@gmail.com

Okul öncesi eğitim kurumlarına oluşturacağımız kütüphane için yardıma ihtiyaç duymaktayız. Bu konuda yardımcı olabilecek kişilerin iletişime geçmeleri bizi çok mutlu edecektir.
Teşekkürler.

2. Kütüphanemizi Kuruyoruz

REVNAK UMGU TOPRAK

toprakumgu@gmail.com

İLGİLİ KURUM VE KURULUŞLARA

Başkent Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu olarak 21.12.2017 tarihinde Ankara’nın
Haymana ilçesine bağlı Sinanlı İlköğretim Okulu’na 1000’den fazla kitap ile bir kütüphane kurduk ve onlarca çocuğu mutlu ettik.

Şimdi de Erkunt Mesleki Eğitim Lisesi’ndeki genç kardeşlerimizi sadece mesleki anlamda değil bireysel olarak da topluma kazandırmak amacı, okumanın kişisel gelişimde ne denli önemli rol oynadığını
göstermek ve geleceğimizi onlara gönül rahatlığı ile emanet etmek için bir kütüphane kuruyoruz. Bu süreçte istikbalimize ışık tutacak her bir öğrenci için sizlerden kitap bağışı yapmanızı, yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

ADRES : (Başkent Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi) Bağlıca Kampüsü Fatih Sultan Mahallesi Eskişehir Yolu 18.km
06790 Etimesgut / ANKARA
İBAN : TR47 0013 4000 0164 5916 1000 01

Öğrencilerimizin Geleceğe Umutla Bakmaları İçin...

Ahmet Dal

ahmetdal_1977@hotmail.com

Merhabalar,
Malatya Merkez Yaşar Öncan Ortaokulu’nda İngilizce Öğretmeni olarak çalışmaktayım. Okulumuz şehir merkezine yakın; ama kenar bir semtte bulunmaktadır. Velilerimizin maddi durumları ve öğrenim durumları yetersiz düzeydedir. Veli profili ve çevre koşulları öğrencilerimizi hem ruhsal hem de akademik başarı yönüyle olumsuz etkilemektedir.

Kütüphanecilik Kulübü olarak; öğrencilerimizi mutlu edecek, akademik başarısını arttıracak ve geleceğe umutla bakmalarını sağlayacak bir çalışmayı başlatmaya karar verdik. Sizlerin de katkılarıyla okulumuza kütüphane kuracağız. Yeni veya kullanılmış hikaye, roman, bilimsel dergiler vb. materyalleri bize ulaştırırsanız, bir an önce kütüphanemizi kurmaya başlayacağız.
(Not: Lütfen ansiklopedi göndermeyiniz.)

Şimdiden katkılarınız için teşekkür ederim.
Okulun Adresi: Hoca Ahmet Yesevi Mah.Elvan Sok, No:7 YEŞİLYURT/MALATYA
Telefon numaram :5079230189 ( Lütfen haftaiçi 15:00’ dan sonra; haftasonu 13:00’dan sonra arayınız.)

Kardeşlerime Destek...

Merve Kılınç

Mervekilinc2366@gmail.com

Merhaba, kardeşlerimden biri fen diğeri anadolu lisesinde okuyor, ikisi de pırıl pırıl öğrenciler. Özellikle fen lisesinde son sınıf okuyan kız kardeşim tıp hedefinde maraton koşuyor. Artık onlara kitap yetiştiremiyorum. Düğün hazırlıklarımdan onlara kitap almaya gücüm olmuyor. Biri beni duyup yardımıma yetişirse çok mutlu olurum.

Bilgiye Aç Çocuklarım Var..

Meltem Kaya Şenol

mltem_kayaa@hotmail.com

Merhaba İzmir’in Bayındır ilçesindeki Kazım Dirik Ortaokulu’nda Türkçe öğretmeniyim. Kütüphanemizi aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın çoğu düşük gelirli ailelerin çocukları. Zeki ve öğrenmeye , okumaya istekliler. Bunun için de ortaokul seviyesindeki kitaplara ihtiyacımız var. Bize yardım etmek ister miydiniz?

Minik Öğrencilerin Geleceğine Işık Tutun..

İlknur Beyi

ilknurbeyi@hotmail.com

Geleceği Aydınlık Yapmak için Okumak Gerek!

Merhaba Tunceli / Hozatta Üniversite öğrencisiyim. Bulunduğum yerde ilkokul 1. sınıf ve 2. sınıf hikaye kitaplarına ihtiyacımız var. Siz değerli okurlarımızdan çocuklarınızın hikaye kitaplarını atmak yerine bağışlarsanız çok sevinirim. Ulaşmak isteseniz mesaj alabilirsiniz. Teşekkürler.

Köy Okuluna Kitap Merkezi

Esin Mutlu

esinmuttlu97@hotmail.com

Topluma hizmet dersi kapsamında çocuklara kitap okumayı teşvik etmek amacıyla bir okuldaki tüm okul öncesi eğitim sınıflarına kitap merkezi oluşturuyoruz. Okul öncesi eğitime uygun hikaye kitabı , duyu kitabı ,kukla , dergiler kelepir halinde varsa çok memnun oluruz. Şimdiden teşekkür ederim.

Çocuklarımız Okusun, Bilgilensin..

DİLAN BARAN DURMUŞ

Seastar.dilan@hotmail.com

Oğlumun da öğrenim gördüğü Esenyurt’ta bulunan ilkokulumuza kütüphane kurmak istiyoruz, ilköğretim düzeyinde kitaplara ihtiyacımız var.Desteğinizi bekliyoruz.
Sevgiler, saygılar

Kütüphane Kuruyoruz

Ayşen Ekerbiçer

aysenogretmen2001@gmail.com

Balıkesir İnebey Anaolu Lisesine kütüphane kurmak için yardımlarınızı bekliyoruz.Lise düzeyinde roman, deneme ,kişisel gelişim kitapları ve şiir kitaplarına ihtiyacımız vardır.

05054537396

Adres : İnebey Anadolu Lisesi Yeni Mahalle 2.Etap Toki Konutları
KARESİ/BALIKESİR

Lise Düzeyi Kitaplara ve Dergilere İhtiyacımız Var.. Lise Düzeyi Kitaplara ve Dergilere İhtiyacımız Var

Meryem Gül Kartal

meryemglk00@gmail.com

Merhaba,
Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi'nde 11. sınıf öğrencisiyim. Okulumuz kitapları oldukça eski ve en azından bir kısmını yenilemeyi ve eksiklerimizi kapatmayı hedefliyoruz. Dünya klasikleri, Türk edebiyatı klasikleri başta olmak üzere tarih, fantastik, bilim kurgu, gezi dergileri gibi okursever öğrencilerimizi geliştirecek tüm kitap ve dergi bağışlarınıza açığız. İlgilenmek isteyenler lütfen email ile bana ulaşsınlar.

Ortaokul Öğrencileri İçin Kitap Talebi

Kadir KIRMACİ

kdrkrmc@gmail.com

Ömer Seyfettin İmam Hatip Ortaokulu Şehitkamil/ Gaziantep

Okulumuz bünyesinde öğretmenlik görevi yapan eğitim-öğretime gönül vermiş arkadaşların geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize zengin bir kütüphane arşivi oluşturmak için çıktığı yolculukta bizlere desteklerini esirgemeyen siz gönüldaşlarımıza bir çağrıdır. Bu yolumuzda bizlerin en büyük destekçilerine eğitime desteklerini esirgemeyen bütün gönüllülere, çorbada tuzum olsun isteyenlere bu gayrete katkıda bulunmak için bir imkandır.

Selahattin Eyyubi Mahallesi 63029 Nolu Sokak No2 Şehitkamil/Gaziantep

Çocuk Gelişim Kitaplığı

Emine Yıldız

emine_doger@windowslive.com

Şimdiden teşekkür ediyorum diyerek başlamak istiyorum..Alanım çocuk gelişimi. Afyon/Başmakçı ilçesinde görev yapıyorum. Oluşturmak istediğimiz kitaplıkta okul öncesi hikaye kitapları, 0-18 yaş kişisel gelişim,roman türlerine ihtiyacım var. Bu projemize destek veririrseniz çok mutlu olurum.

“Karanlığa bir ışık yakın.”

Derya Kaya

deryakaya871@gmail.com

6-12 yaş arasındaki çocuklarımıza bir kütüphane kurmak amacıyla okuma kitaplarına ihtiyacım var. Çoçuklara umut olabilmek için lütfen sizde “Karanlığa bir ışık yakın.”

Siz de Bir Umut Olun...

Burcu Kuşan

burcu-kusan9@hotmail.com

Okulumuza kütüphane kuruyoruz. İlkokul düzeyine uygun kitaplara ve dergilere ihtiyacımız var. Sizler de birer umut olmak isterseniz,kitap bağışlarınızı bekliyoruz.

Çocuk Kitapları

Gülay GARGI

gyildiz1395@gmail.com

7-14 yaşa aralığına uygun çocuk kitaplarına ihtiyacımız var.

Köy Okuluna Kitap Bağışı

Dilek

ddilekztrk@gmail.com

Konya’daki iki adet köy ilkokulu için okuma kitaplarına gereksinimiz var. Eğitim fakültesi öğrencisi olarak topluma hizmet dersi kapsamında yaptığımız bu çalışmaya bağışlarınızı bekliyoruz. E-mail adresinden iletişime geçebilirsiniz. Teşekkürler.

TYT - AYT Kitaplarına İhtiyacım var.

Kutlu Unal

kutluhannunal@gmail.com

TYT - AYT Kitaplarına ihtiyacım var. İlgilenenler mailden ulaşabilir.

Kitap Tekrar Tekrar Açabileceğiniz Bir Hediyedir..

Beyza Oğuz

beyzaoguz66@gmail.com

İyi Günler Ağrı'nın Eleşkirt İlçesinde öğretmenlik yapıyorum. Öğrencilerimize kitap okuma sevgisi ve alışkanlığı kazandırabilmek, onların hayal güçlerini geliştirmek için okulumuzun sınıf kitaplıklarının kitap azlığını gidermek için yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler.

Okulumuz 10-14 arası yaş grubu 5.-8. sınıf şeklindedir.

110 öğrencimiz bulunmaktadır.

Karşıyaka Ortaokulu Eleşkirt/Ağrı
Beyza Oğuz

Okul Kütüphanemize Bağışlarınızı Bekleriz..

Halil Yıldız

halilyildiz66@yahoo.com

Okul Kütüphanemiz için roman, hikaye, tarih, felsefe, sosyoloji vb. kitap bağışlarınızı bekleriz.

Kütüphanemize Yardım..

Abdullah Çağlayan

sopen_6606@hotmail.com

Malatya Darende Anadolu Lisesinde öğretmenim. Yeni kurduğumuz kütüphane için hikaye, roman tarzı kitaplara ihtiyacımız vardır. Yardımlarınızı bekliyoruz, teşekkürler.

Kitap Yardımı

Mahmut Şen

mahmutsen1987@gmail.com

Merhaba. Yozgat Kadışehri Şehit Yasin Yoldaş Ortaokulu'nda görev yapmaktayım. Öğrencilerimizin okuyacağı kitap sayısı oldukça az. Sizlerden isteğimiz ortaokul seviyesinde her türlü kitaplarınızı bağışlayarak bize yardımcı olmanız. Şimdiden teşekkürler.

"Kitaplar Sessiz Öğretmenlerdir" Kampanyamıza Desteğinizi Bekliyoruz...

Hakan ERGÜN

srdrsrds@gmail.com

Susurluk Ateşi Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği olarak Susurluk ilçesi merkez mahalleler ile kırsal mahallelerimizde bulunan ilköğretim seviyesindeki okullarımıza; okumayı seven, alışkanlık haline getiren ve bu sayede kendi değerlerinin farkına varan bilinçli ve azimli bir nesil yetiştirmek için başlatmış olduğumuz "Kitaplar Sessiz Öğretmenlerdir" Projesi Kapsamında kütüphaneler kazandıracağız. Proje kapsamında ilköğretim seviyesindeki her türlü kitaba ihtiyacımız vardır. Projemize desteklerinizi bekliyoruz.

Hakan ERGÜN
Susurluk Ateşi Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği Başkanı

Adres:
Susurluk Ateşi Sosyal ve Kültürel Dayanışma Derneği
Yeni Mahalle Fevzi Paşa Caddesi No:4
Susurluk/BALIKESİR
Tel: 0532 573 7406
0546 295 4939

Munzur Üniversitesi (Tunceli) İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümüne İngilizce Kitap Bağışı

Demet Karabulut

demetkarabulut62@hotmail.com

Merhaba, Tunceli'de bulunun Munzur Üniversitesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Anabilim Dalı'nda doktor öğretim üyesi olarak görev yapmaktayım. Bölümümüz 2018-2019 eğitim-öğretim yılında öğrenci almaya başladı ve öğrencilerimiz şuan hazırlık sınıfı aşamasındalar. Gelecek sene ise bölüm derslerini almaya başlayacaklar. Fakat kütüphanemizde bölüm derslerini yürütmek için yeterli İngilizce kaynağımız bulunmamakta. Döviz kuru ve ödenek azlığı nedeniyle kitapların masraflı olması üniversitenin de İngilizce kaynak alımını zorlaştırıyor. Öğrencilerimizin çoğunun maddi durumu da İngilizce kaynak alımına elverişli değil. Öğrencilerimizin gerekli kaynaklara ulaşabilmesi ve bölümümüzde eğitimin aksamadan yürütülebilmesi için İngilizce kaynağa ihtiyacımız var. İngiliz edebiyatından roman (dönemi ve yazarı pek önemli değil, her şey kabulümüz fakat 18., 19. 20. ve 21. yüzyıl yazarlarından olması iyi olabilir), şiir kitabı, oyunlar, edebi kuramlar ve İngilizce felsefe metinleri ihtiyacımız olan kaynaklar arasında. Kitap olmadan edebiyat eğitimi vermek oldukça güç, o yüzden yapacağınız yardımlar bizim için çok önemli ve de anlamlı.
Şimdiden teşekkürlerimizi iletiriz.

Hikaye Kitaplarına İhtiyacımız Var..

Selin Altınöz

Selinaltinoz@hotmail.com

İlkokul ve ortaokul düzeyinde hikaye kitaplarına ihtiyacımız var .

Kütüphanemiz Kitap Koksun...

Edanur Kaçak

fatmanurkacak@gmail.com

Ben Van Tuşba Fen Lisesindeyim. Okulumuz uzun süredir tamamlanma aşamasındaydı, sırf bu yüzden 2-2.5 yıl kadar farklı bir okulda kaldık ama bu dönem yeni okulumuza geçiş yaptık. Kütüphanemizse bomboş, içerisinin kitaplarla doldurup kitap kokmasını o kadar çok istiyoruz ki… Bu isteğimiz gerçekleşmesi için yardımlarınızı bekliyoruz.

KPSS Kitapları

İsa Bucak

bucak46@hotmail.com

KPSS kitaplarına ihtiyacım var,yardımlarınızı bekliyorum.

Bir Kitap Da Senden Olsun

Sevda Tavlaşoğlu

sevdatavlasoglu@hotmail.com

Erzurum ili Yakutiye ilçesi Kültür Kurumu Ortaokulu olarak yepyeni okulumuzun yepyeni kütüphanesinin rafları bomboş. Kütüphanemiz için ortaokul seviyesine uygun kitaplarınızı bekliyoruz.

Hikaye Kitapları

Arzu Kazan

arzu_kzn_94@hotmail.com

Merhabalar, 6-10 yaş aralığına uygun hikaye kitaplarına ihtiyacımız var, yardımlarınızı bekliyorum.



Köy Okulumuza Kitap Yardımı Bekliyoruz

Duygu KİRİŞ

duygucaylak@hotmail.com

Afyonkarahisar'da bir köy okulunda Türkçe öğretmeni olarak çalışıyorum.Kütüphanemiz yok.Sadece küçük bir kitaplığımız var .En büyük sıkıntımız güncel, öğrencilerime uygun ,yeni kitapların olmaması.11-15 yaş arası her türlü kitaba ( Özellikle hikaye,roman ,100 temel eser) ihtiyacımız var.

Yeni Kurulmuş Okulumuza Yardım..

Altıntepe İmamhatip Ortaokulu

birturkceogretmeni@hotmail.com

Yeni kurulmuş bir okulda öğretmenlik yapıyorum. Okul kitaplığımızda öğrencilerin seviyelerine uygun 5,6,7 ve 8. sınıflar için her türlü kitaba ihtiyacımız var. Yardım edebilecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

DGS kitapları ve Minik Dahiye Yardım...

Ebru Dem

ebru_demmm@hotmail.com

Merhabalar, DGS kitaplarına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim. Bir de komşumun çocuğu var 3. sınıf öğrencisi çok yetenekli bir çocuk; resim yeteneği çok iyi, derslerinde de çok başarılı ama maddi durumları iyi olmadığından dolayı çoğu zaman bir resim yapacak boya bile bulamıyor. Onun için de yardımcı olursanız sevinirler. Şimdiden çok teşekkür ederiz.

KPSS Kitapları

Suna Oruç

sunaorucc@hotmail.com

KPSS GK-GY , eğitim bilimleri ve kimya öğretmenliği alanları için kitaba ihtiyacım var. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Pehlivanköy Atatürk Ortaokuluna Kütüphane Kuruyoruz

Ali YALÇIN

aliyalcin22@gmail.com

Okulumuzda kütüphanemiz yok. İlk ve ortaokul çocuklarının seviyelerine uygun roman, hikaye , boyama vb. kitaplara ihtiyaç duyuyoruz.

Fethiye Kaymakam Mustafa Karslıoğlu Ortaokulu Kitap İhtiyacı

Feridun BOZYİĞİT

fbozyigit@hotmail.com

7-14 yaş aralığına hitap eden hikaye ve roman başta olmak üzere dergi,çizgi roman vb kitaplara ihtiyacımız var...

Okulumuza Kütüphane İstiyoruz

Cahide Mercan

imer7106@gmail.com

Muş’ta öğretmen olarak görev yapıyorum. 837 mevcutlu okulumuzda kütüphane bulunmamaktadır. Ortaokul seviyesine uygun her türde kitaba ihtiyacımız var. Desteklerinizi bekliyoruz

Roman

Tuğçe Genç

Tugcegao2018@gmail.com

Merhaba, romanlara ihtiyacım var.

Gencede Bilişim Kütüphanesi kuralım

Farrukh Rahimov

farukrehimov@gmail.com

Merhaba.
Ben Azerbaycan’ın Gence şehrinde yaşıyorum. İsmim Ferruh. Azerbaycan Devlet Tarım Üniversitesinde öğretim görevlisiyim.
Gence şehrinde 3 tane üniversite bulunmakta ve 15 binden fazla öğrenci yükseköğretim görmekte. Fakat ne yazık burada bilişim ile ilgili kitaplara ulaşıma hususunda ciddi sıkıntı var. Ben bu sorunu çözmek için tüm öğrencilerin kullana bileceği bir bilişim kütüphanesi kurmak istiyorum. Azerbaycan’dan bazı yazarlarla görüştüm kitap hediye ettiler. Fakat bu alanda en kapsamlı ve kaliteli kitaplar Türkiye’de bulunmakta ve biz onlara ulaşmakta sıkıntı yaşıyoruz.
Sizden ricam bu kütüphanenin kurulması için bize yardımcı olmanız.
Türkiye Azerbaycan’a birçok alanda hep destek verdi. Biz iki farklı devlette yaşasak da aynı milletin evlatlarıyız. Azerbaycan’ın ikinci büyük şehri olan Gence şehrinde böyle bir kütüphanenin kurulmasına yardım edeceğinize inanıyorum.
Önceden sonsuz teşekkürlerimi kabul edin lütfen.
Hayırlı günler.

Gökçebağ İlkokulunun Kitaplara İhtiyacı Var

Özlem TOPRAK

ozlem-1446@hotmail.com

İlkokul seviyesinde hikaye kitaplarına ve eğer olabilirse yardımcı kaynaklara ihtiyacımız var. Teşekkür ederim. İyi günler.

Hacettepe Üniversitesi Bilgi Topluluğu Kitap Desteğinizi Bekliyor

İrem Sıla AKILLILAR

iremakillilar@gmail.com

Ben Hacettepe Üniversitesi Bilgi Topluluğu başkanı İrem. Biz her sene topluluk olarak köy okullarına ya da ihtiyacı olan okullara kitap bağışı yapıyoruz. Bu sene de Bolu Canip Baysal Anadolu Lisesinin kütüphanesini zenginleştirmek istiyoruz. Lise düzeyinde okuma kitapları ve test kitaplarına ihtiyacımız var yardım ederseniz çok seviniriz.
Topluluğun instagram (hacettepebilgitoplulugu) ya da facebook (Hacettepe Bilgi Topluluğu) adresinden bakabilirsiniz.

İlçe Okulu İçin Yardım..

Mazlum Yıldırım

mazsiirt@hotmail.com

Bizler üniversiteli öğrenciler ve fotoğrafçılık ekibi olarak köy okulları ve bu gibi yerlere yardımlar toplayarak zamanında birçok proje gerçekleştirdik. Şimdiki projemiz Siirt/Eruh'taki bir okul için. Okula hem bir hobi odası ve hem de kütüphane kurmak için çabalıyoruz. Bunların yanında çocuklar için palyaço,Hacivat-Karagöz gibi gösterilerimiz oluyor. Bu konuda sizlerden yardım bekliyoruz. ihtiyaç listemiz aşağıdadır. İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Malzeme listesi:
- 1-8’inci sınıflar için hikâye ve romanlar (7-14 yaş aralığı),
- Kitapları koyabileceğimiz kitaplık,
- Kırtasiye malzemesi (silgi, defter, boyama vb. kalemler her türlü malzeme olur),
- Spor malzemeleri (top Ayakkabı, eşofman, 6-14 yaş aralığı), 
- Bakım-onarım malzemeleri, 
- Müzik aletleri ve malzemeleri,
- Zekâ oyunları,
- Fotokopi makinası,
- Temizlik malzemeleri, 
- Anaokulu için gerekli malzemeler (sandalye, masa, boya, boyama kitapları, dolap, oyuncak).

Yoksul Köy Okullarına Yardım

Ramazan KAYA

Golgepoyraz56@gmail.com

Anaokulları için oyuncak, ilkokul öğrencileri için kırtasiye malzemeleri, ortaokul öğrencileri için kitap setlerine, sınava hazırlık kitaplarına, okumalık kitaplara ihtiyacımız var. Kütüphaneleri doldurabilmek için yardımlarınızı bekliyoruz.

Okulumun Sınıf Kitaplıkları için Kitaplara İhtiyacımız Var.

Oğuzhan SARAÇ

oguzhan-sarac@hotmail.com

Muğla’da bulunan okulumun 4 sınıfı var ve toplam 53 öğrencimiz var.Okulum bir köy okulu olduğu için sınıf kitaplıklarına kitap alacak maddi imkanımız yok ve bazı öğrencilerimin test kitapları yok.Sınıf kitaplıklarına koymak üzere 5,6,7,8.sınıf düzeyine uygun hikaye,roman,masal kitaplarına ihtiyacımız var.Ayrıca 5.6.7. ve 8.sınıfta okuyan üçer öğrencimin test kitaplarına ihtiyacı var her ders için ayrı ayrı olacak şekilde.Okulumuzun eksikleri için bizlere yardımcı olur musunuz?

Anasınıfı için 4-6 yaş Hikaye Kitapları

Erdem KISI

erdem.kisi@hotmail.com

Konya'nın Kulu ilçesinde bir köyde okul öncesi öğretmeniyim. Anasınıfımız için 4-6 yaşa uygun hikaye kitabı ihtiyacımız var.

Yardımlarınızı Esirgemeyin..

Boran Yaşar

diyadinliboran04@gmail.com

Merhaba ben Boran Yaşar, Ağrı ili Tutak ilçesinin Döşkaya köyünde sınıf öğretmeniyim. 50 öğrencim var ve maddi durumları iyi değil. Okulumuzda kitap yok denecek kadar az ve kitapsızlıktan dolayı öğrencilerim çok sıkıntı yaşıyor. Yardımlarınızı bekliyoruz.

İletişim: 05373094681
Adres: Ağrı Tutak Döşkaya köyü Döşkaya İlkokulu

Kitap Yardımı..

Ahmet Emre YARDIMCI

hmtmr63@hotmail.com

Elinizde kullanmadığınız;
-Üniversite sınavlarına yönelik konu anlatımı veya soru bankası,
-Dikey geçiş sınavına yönelik konu anlatımı veya soru bankası
-Kamu personeli seçme sınavına yönelik konu anlatımı veya soru bankası
-ALES sınavına yönelik konu anlatımı veya soru bankası
-İdari hakimlik sınavına yönelik konu anlatımı veya soru bankası kitaplara ihtiyacım var..Şimdiden çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Okuma Kitabı İhtiyacı

Fatih TOPRAK

fatitoprakk@gmail.com

Merhabalar, Bitlis Kireçtaşı Köyü ilkokulunda sınıf öğretmeniyim. 3-4.sınıf okuma kitaplarına ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kitaplara İhtiyacım Var

Tuğçe Genç

Tugcegao2018@gmail.com

Çocuk kitaplarına, romanlara , dil kitaplarına ve KPSS kitaplarına ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

İlkokul Köy Çocuklarına Hikaye Yardımı

Cumali KILIÇ

cumali.klc123@gmail.com

Öğrenci sayımız 400 olan Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı Mezra Beldesinde yer alan Fatih Sultan Mehmet İlkokulunda sınıf öğretmeniyim. İlkokul öğrencilerimizin düzeyine uygun, kişisel gelişimlerini de destekleyebilecek eğitici hikayeler ve kitap desteğinizi bekliyoruz . Teşekkürler.

Kitap Bağışı Talebi

Esra Karadeniz

esrakaradeniz3520@gmail.com

Merhaba,
Ben Esra Karadeniz Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde bir lisede görev yapan edebiyat öğretmeniyim. Okulumuz üç yıl önce kurulmuş yeni bir okul dolayısıyla çok fazla eksiğimiz var. Kendi çabalarımızla okulumuz bünyesinde ufak bir “Edebiyat Sokağı” oluşturuyoruz. Masalar, sandalyeler, kasalarla çocuklarımız için güzel bir okuma alanı yaratma gayretindeyiz. Ancak sahip olduğumuz kitap sayısı çok az, bu projemizde daha faydalı sonuçlar almak için daha fazla kitaba ihtiyacımız var. Bu noktada sizden talebim bu konuda bize yardımcı olabilirseniz şahsım ve çocuklarım adına çok minnettar olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Kitap İhtiyacı

Sibel Müjdeci

ssibel_mujdeci@hotmail.com

Lisede edebiyat öğretmeniyim. Lise düzeyinde romanlara ve kişisel gelişim kitaplarına ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim.