KitapAğacı.org

Kitap Yardımı

Seren İsen

srn.mrym@outlook.com

Roman, hikaye, öykü türlerinde kitaplara gereksinim var.

Okuma Köşemiz, Sınıf Kitaplığımız

Ceren ERDEN BEYAZ

crnerden61@hotmail.com

1 ve 2. sınıf düzeyinde hikaye kitaplarına ihtiyacımız var.

PDR Öğrencisiyim KPSS hazırlık ve Alan Kitaplarına İhtiyacım Var

Zehra Lale

zhr_defne.66@hotmail.com

PDR öğrencisiyim ve KPSS sınavlarına hazırlanıyorum. KPSS soru bankalarına, konu anlatımılı kitaplara ve alanımla alakalı roman vb. kitaplara ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Kütüphanemize Yardım

Zehra Güden Altmış

zehrabade@hotmail.com

Sakarya Hendek Anadolu Lisesi’nde edebiyat öğretmeniyim. Okul kütüphanemiz için özellikle roman ve klasikler tarzında kitaplara ihtiyacımız var. Yardımlarınızı bekliyoruz.

Lisemize Kitap Bağışlamak İster Misiniz?

Derya Kökyar

utku_58_dry@hotmail.com

Merhaba. İstanbul Alibeyköy Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine kitap bağışlamak ister misiniz? Okul yeni ve çok eksik var. Kütüphane kuracağız bu yüzden roman, öykü, şiir, tiyatro vb. türlerde birçok kitaba ihtiyacımız var. Teşekkür ederim.

TYT ve YDT Denemelerine İhtiyacım Var

Fatih Yıldırım

fatihyldrm334@gmail.com

Merhaba ben YKS dile hazırlanıyorum. Şimdiye kadar bedava PDF kaynaklarla çalıştım ama artık netlerim artmıyor. TYT ve YDT denemelerine ihtiyacım var. Maddi durumum olmadığından alamadım. İngilizce romanlar da çok işime yarar. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Köy Okulu

Muhammed İkbal Vural

miv_04@hotmail.com

Köy okulunda öğretmenim. 4.sınıf öğrencilerim için okuma ve test kitabı lazım. Özellikle test ve kaynak kitaplarına ihtiyacımız var. Gönderebilen olursa şimdiden teşekkür ederim.

ODTÜ KÖPRÜ Kütüphane Projesi

Hidayi Korkmaz

korkmazhidayi@gmail.com

Ben ODTÜ Makina Mühendisliği hazırlık Öğrencisiyim. Aynı zamanda ODTÜ KÖPRÜ Kütüphane projesi koordinatörüyüm.Yürüttüğümüz bu proje kapsamında her yıl Türkiye genelindeki 2 köy okuluna kütüphane kuruyoruz. Bu yıl Şanlıurfa(Birecik) ve Hatay(Narlıca) da bulunan iki okula kütüphane kuracağız. Bizlere KİTAP bağışlayarak veya (https://fongogo.com/Project/odtu-kopru-kutuphane-projesi-2) linke tıklayarak fon bağışlayarak destek olabilir misiniz?

Kütüphanemize Bağışlarınızı Bekliyoruz

Muhammet BULUT

cammbaz_@hotmail.com

Aydın/Söke Bağarası Kemalpaşa Ortaokulu’nda Türkçe öğretmeniyim. Okulumuzda kurduğumuz kütüphanemiz için ilk ve ortaokul düzeyinde öykü, roman, şiir vb. kitaplara ihtiyacımız var. Bağışlarınızı bekliyoruz.

Kütüphane Kuruyoruz. Bir Kitap Bile Olsa Bekliyoruz.

Fazilet Uslu

turgutfazilet1@gmail.com

Okulumuza kütüphane kuruyoruz . İlkokul düzeyinde hikaye kitaplarına, boyama kitaplarına, ansiklopedilere, çocuk dergilerine ihtiyacımız var .

Kütüphane

Şadiye Kambur

sad.kmbr@hotmail.com

Kütüphanemiz için roman, hikaye ve masal türlerinde kitaplara ihtiyacımız var.


Kütüphane Kuruluyor

Çağrı AKTAŞ

cgriaktas@gmail.com

Ortaokul ve lise için kütüphane kuruluyor bu sebeple kitaba ihtiyacımız var. Ayrıca toplu kitap bağışlayan firma veya kişilerin isimlerini ilgili bölüme ............ Kitaplığı şeklinde asacağız.

Kütüphanemize Kitap

Günay Kaplan

gunaybesyo@hotmail.com

Kütüphanemiz için her türlü kitaba ihtiyacımız var.

Okulumuza Kütüphane Kuruyoruz

Şule Akın

sule284@hotmail.com

Öğrencilerimiz ortaokulda okuyor ve roman, hikaye, şiir, anı, gezi yazısı vb. tarzda kitaplara ihtiyacımız var.

Konya/Karapınar Amil Önal İlkokulu Kütüphanesi Kitap Bağışlarınızı Bekliyor

Nadi ÖZDİL

nadi1-@hotmail.com

Konya Karapınar Amil Önal İlkokulu 2020 yılında yeni binasında hizmete girmiştir. Okul ilçenin kırsal bir bölgesi olan Fatih Mahallesinde bulunmaktadır ve dar gelirli ailelerin çocuklarından oluşmaktadır. Öğrenci mevcudu iki yüzdür. İlköğretim seviyesinde (1-2-3-4) kitaplara ihtiyacımız var. Teşekkürler.

ODTÜ KÖPRÜ Kütüphane Projesi

Hidayi Korkmaz

korkmazhidayi@gmail.com

Bizler ODTÜ KÖPRÜ topluluğu olarak her yıl Türkiye genelinde belirlediğimiz ihtiyacı olan 2 okula kütüphane kuruyoruz. Bu sene de Hatay (Narlıca) ve Şanlıurfa(Birecik) illerindeki 2 ilk ve ortaokuluna kütüphane kuracağız. Sizlerin desteği ile birlikte topladığımız kitapları seviyelere uygun bir şekilde ayırıp çocuklara kavuşturacağız. Eksik kalan kitap ihtiyacımızı da sizlerin desteği ile toplayacağım fondan sağlayacağız. Aynı zamanda çocuklarla birlikte çeşitli etkinlikler yapacağız ve bu etkinliklerin masraflarını da bu fondan karşılamayı düşünüyoruz. Eğer bize fon sağlamak isterseniz linke( https://fongogo.com/Project/odtu-kopru-kutuphane-projesi-2 ) tıklayarak projemize bağışta bulunabilirsiniz.

Roman

Yaşar Üzüm

Sinem-uzum@hotmail.com

Merhabalar, ben lise öğrencisiyim ve roman okumayı çok seviyorum ve bildiğiniz üzere günümüzde kitap fiyatları çok yüksek. Sizin okuduğunuz, başkalarına vermek istediğiniz kitaplarınız varsa eğer bana göndermek isterseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Tozlu Sayfaları Omzunda Taşıyan Lise Kütüphanemize

Yaren Çelikkaya

nericist@gmail.com

Merhabalar,
İstanbul Atatürk Anadolu Lisesinde 11. sınıf öğrencisiyim. 1937 yılından beri eğitim veren köklü okulumuzun tozlu kütüphanesini yenileme görevi bu sene bana verildi. Uzun yıllardır kitapların tozlu sayfalarını omzunda taşıyan kütüphanemizde lise düzeyi okuma kitaplarına ihtiyacımız var. Bizlere kitap bağışlamak isterseniz iletişime geçerseniz çok sevinirim. 

3. Sınıf Denemeler

Tuğçe Coşkuner

tugcecoskuner93@gmail.com

Merhabalar,Gaziantep'te sınıf öğretmeniyim. Semt olarak son derece sosyo-ekonomik zorluklar içinde olan bir okulda görev yapıyorum. Bu kadar imkansızlıklar içinde okumaya çalışan, akademik yönden son derece başarılı çocukların olduğu bir 3.sınıfız. Öğrencilerim için 3.sınıf seviyesinde deneme sınavı ihtiyacımız var,yardımcı olmanız bizi çok mutlu edecektir.

Ortaokulumuz İçin Okuma Kitabı

Rumeysa DURGUT

r.durgut.94@gmail.com

Bitlis’in Güroymak ilçesinde Güzelli Ortaokulu’nda Türkçe öğretmeniyim. Kütüphanemizde öğrencilerimizin okuyabileceği okuma kitabı yok. Yardımlarınızı bekliyorum.

Şehitler Adına Kütüphane

Ahmet Maskar

ahmet446@hotmail.com

İlkokul, ortaokul ve lise düzeyinde okuma kitaplarına ihtiyacımız var.

Lisemize Kitap Bağışı

Deniz Katan

dnz_01986@hotmail.com

Ben Adana’da lisede görev yapıyorum. Kütüphanemizde hiç kitap yok, roman türünde kitaplar olursa seviniriz.

Öğrenciler İçin Hikaye ve Roman

Eda Kul

eda.kul98@gmail.com

Yeni açılmış ve henüz kütüphanesi bulunmayan bir köy okulundaki öğrenciler için ilkokul ve ortaokul düzeyinde hikaye ,roman ve öykü kitabına ihtiyacımız vardır.

Bir Hayalim Var

Hüseyin ULUSOY

hulusoy55@hotmail.com

İyi günler.Ben Hüseyin ULUSOY. Türkçe öğretmeniyim. Okulumuza kütüphane kurduk ama kitap alacak imkanımız yok.Bu konuda bize yardımcı olursanız çok minnettar olurum. Kitaplar 5,6,7 ve 8. sınıf düzeyinde hikaye, roman, masal, şiir, fıkra vb. ansiklopedi, bilim, sanat, kültür, tarih ve edebiyat dergileri olursa çok mutlu oluruz.

Hüseyin ULUSOY
Ünye İmam Hatip Ortaokulu
Ünye/ORDU
05058320244

Not:"BİR KİTAP GÖNDER HAYALLERİMİZE YÖN VER" adlı sosyal sorumluluk projemize katkıda bulunmak isterseniz mesajımı sosyal medya hesaplarınızdan paylaşır mısınız rica etsem?

Birleştirilmiş Sınıflı Köy Okulumuzun Kütüphanesine İlkokul Düzeyine Uygun Hikaye Kitapları

Mesude Değerli

msd_dgrl@hotmail.com

İlkokul düzeyine uygun hikaye ve masal kitaplarına ihtiyacımız var. Özellikle 1 ve 2. sınıf kitaplarına gereksinimimiz var. Yardımlarınızı bekliyoruz.

300 Öğrencili Ama Kütüphanesi Bomboş

İsmail Yaylagül

yaylagulismail@hotmail.com

Kısa süre önce Adıyaman merkezin en uzak ve en büyük köyü olan Gümüşkaya Köyündeki Gümüşkaya Ortaokulu'na okul müdürü olarak geldim. Okuldaki birçok eksiğe rağmen işleri idare ediyoruz ama kütüphanemiz bomboş. 300 öğrencimiz var ve çocukların okuyacağı kitap yok. Değerli bağışçıların yardımlarını bekliyoruz.

Okulumuza Kitap Bağışı

Hamide Altunyay

hamidealtunyay@gmail.com

Daha çok ortaokul düzeyinde kitaplar istiyoruz. Okulumuzdaki kütüphanede daha çok küçük yaş guruplarına(ilkokul düzeyine uygun) uygun kitaplar var. Öğrencilerimizin çoğu kitap okumayı çok seviyorlar bu yüzden de fazlaca kitaba ihtiyacımız var. Hikaye,roman,masal,öykü,şiir, tarihi vb. tarzlar kabulümüzdür.Gereğini sizden arz ederiz.
Okulumuz: İBB Evliya Çelebi Ortaokulu Arnavutköy / İstanbul

Köy Okullarına Kütüphane

Hamdullah Esen

hamdullahesen@outlook.com

Köy okullarına kütüphane kurmak için her türden kitaba ihtiyacımız var.

Okulumuz Kütüphanesi İçin Kitap Arayışındayız

Şükran Doğan

kanatsukran@gmail.com

Türk klasikleri, dünya klasikleri, roman, hikaye, araştırma-inceleme, deneme, şiir, akademik yayınlar, YKS’ye hazırlık kitapları(TYT-AYT ), yabancı dil ve diğer türde kitaplara ihtiyacımız var.

KPSS A Grubu

Tuğba Top

tugba233423@gmail.com

KPSS A grubu iktisat makro,mikro kitaplarına ihtiyacım var

Köy Okulumuza Kitap Bekliyoruz

Hilal Keklikçi

hilalrecep1102@gmail.com

Erbaa’nın Doğanyurt köyünde bulunan ilkokul ve ortaokulumuza kütüphane oluşturmaya çalışıyoruz. Bu konuda duyarlı arkadaşlarımızdan yardım bekliyoruz. Roman ve hikaye türü kitaplara ihtiyacımız var.

Okul Kütüphanesine Yardım

Muhammed Gölcür

muhammedgolcur@gmail.com

Kendi imkanlarımızla oluşturduğumuz okul kütüphanemize ilkokul ve ortaokul düzeyinde hikaye ve roman talep ediyoruz. Duyarlı davranacağınızı düşünerek teşekkür ediyoruz.

Ortaokul Kitap Gereksinimi

Tuğçe Akıncı

tgcbyza22@gmail.com

5. ve 8. sınıflar arası ortaokul düzeyinde roman, hikâye türünde kitaplara ihtiyacımız var

İlkokul Çocuk Kitapları

Niyazi Çetinkaya

cetinkaya1163@gmail.com

Merhabalar. Şanlıurfa İli Eyyübiye ilçesi Ahmet Hamdi Akseki İlkokulu’nda görev yapmaktayım. Okulumuza kurmaya çalıştığımız kütüphanemiz için ilkokul çocuk kitaplarına ihtiyacımız vardır. Yardım talebimize cevap vermeniz bizi ve öğrencilerimizi çok mutlu eder. Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Karanlıkta Kalmışlara, Bizlere Aydınlık Olalım

Ceylan Taşdemir

ctasdemir13@gmail.com

Merhaba arkadaşlar ben Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir kenarda kalmış, maddi durumu yeterli olmayan ve 1. sınıftan 8.sınıfa kadar toplamda 550 öğrencinin olduğu bir okulda idareciyim. Okulumuza kütüphane açmayı düşündük ve açtık ama ne yazık ki kütüphanemizde hikaye ve romanlarımız yok. Sizlerin yardımlarıyla kütüphanemizi kurup öğrencilerimize faydalı olmak istiyorum. 6 ile 16 yaş arasına uygun hikayelere,romanlara ve kırtasiye malzemelerine ihtiyacımız var. Bu konuda yardımcı olursanız çok seviniriz.
Adres: Esentepe Mahallesi Okul Yolu Sokak Mehmet Akif Ersoy İlk ve Ortaokulu Tatvan/BİTLİS
İletişime geçmek isteyen için Tel:05415187392




Köy Okuluna Yardım

Muhammed Ali PARLAK

muhammed.ali4472@gmail.com

Ben Bitlis'te köy okulunda görev yapan bir öğretmenim. Okulumuzun eksiklerinden dolayı yardıma ihtiyacı vardır. Bu site bana bir arkadaşım tarafından önerildi. Yardım da bulunabilecek olan varsa mail adresimden bana ulaşabilir. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Köy Okullarına Kitap Yardımı

Müslüm ALBAYRAK

muslum1898@gmail.com

“Paylaşacak Bir Kitabım Var” projesi kapsamında köy okullarına kitap yardımı kampanyası başlattık. Bu proje için ilkokul ve ortaokul düzeyinde hikaye kitaplarına ihtiyacımız var.

TYT-AYT(Sayısal ve Eşit Ağırlık)

Ceylan Nujen

ceylanagirman247@gmail.com

Kardeşim ve benim için sayısal ve eşit ağırlık TYT-AYT kitaplarına ihtiyacım var.

Kütüphane Kurmak İçin

Kader Tokmak

k.tokmakk@gmail.com

İlkokul seviyesinde, kütüphanede kullanılacak öykü, roman, ansiklopedi, dergi vb. çocuk kitaplarına ihtiyacımız var.

Kitap İhtiyacı

Caner AVLAR

canermat01@gmail.com

3.sınıf hikaye kitaplarına ve yardımcı kitaplara veya yaprak testlere ihtiyacımız var

Okul Öncesi Hikaye Kitabı

Ceren Çağla Ataş

cerenadguzel54@gmail.com

Van Erciş’in Çakırbey köyünde okul öncesi öğretmeniyim. Okul öncesi hikaye kitaplarına ihtiyacım var.