KitapAğacı.org

YKS-Sayısal

Elif Özge

svndkeliff@gmail.com

TYT ve AYT(sayısal) farklı yayınların denemeleri ve konu anlatımlı dergilerim var. İhtiyacı olana yardım etmek isterim. Mail atabilirsiniz.

LGS Hazırlık Kitapları

Buşra Çiçek

busrcicekk@gmail.com

Merhabalar, elimde LGS hazırlık kitapları mevcut. Kimisi az kullanılmış, kimisi hiç kullanılmamış durumda. Toplu halde bir okula veya merkezi bir yere göndermek istiyorum. İhtiyacı olanların iletişime geçmesini rica ediyorum.

Eşit Ağırlık İçin YGS,LYS,TYT,AYT Hazırlık Kitapları

Buşra Çiçek

busrcicekk@gmail.com

Merhabalar, elimde pek çok üniversiteye hazırlık kitabı mevcut. Kimisi az kullanılmış, kimisi hiç kullanılmamış durumda. Kitapların birçoğu eski basım fakat müfredatta olan konuların tekrar edilmesi açısından iyi olabileceğini düşünüyorum. Toplu halde bir okula veya merkezi bir yere göndermek istiyorum. İhtiyacı olanların iletişime geçmesini rica ediyorum.

TYT ve AYT (TM)

Elif Yıldırım

elifyldrrm@gmail.com

TYT ve AYT eşit ağırlık kitapları,YGS ve LYS’ye uygun boş ve az çözülmüş kitaplarım var. İhtiyacı olan birine vermek istiyorum.

Gençlik Romanları

Semra Uzun

semra_betul@hotmail.com

Herkese Merhaba,
Kütüphanemden okumuş olduğum kitaplarımdan mini bir ayıklama yaptım. İlkokul, ortaokul, lise düzeyinde olan arkadaşlarımınkileri okullara ve öğretmenlerimize göndereceğim. Fakat üniversite ve üzeri arkadaşlarıma hitap edenler için olanları buradan göndermek istedim. Kitapların hepsi roman ve gençlik romanı tarzında. Bu tarz kitapları okumayı seven arkadaşlarım kendilerini tanıtan bir mail atarlarsa onlarla paylaşmak isterim. Teşekkürler.

TYT-AYT

Melisa Özdemir

melisaozdemir8@outlook.com

Merhaba, elimde az kullanılmış ya da hiç kullanılmamış TYT-AYT sözel kitapları, TYT fen bilimleri testleri, TYT matematik kitapları,sözel ve matematik ders notları bulunmaktadır.